Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Pop, Rok, Žuža, Perica, Santini pozivaju na KK Diadora Open

23.05.2018. 15:00
Pop, Rok, Žuža, Perica, Santini pozivaju na KK Diadora Open


Sutra s početkom u 17 sati na vanjskim terenima ŠC-a Višnjik održat će se premijerno izdanje KK Diadora Opena​ u organizaciji zadarskih košarkaških entuzijasta​. Dvadesetak zanesenjaka, volontera i zaljubljenika u kraljicu igara napominju kako je ovo tek prvi u nizu projekata koji slijede. Uz raznovrstan program i vrhunskog DJ-a​, prisutni će moći uživati u pravom, uličnom basketu u seniorskoj i dječjoj konkurenciji. Zadarska pravila, natjecanje u tricama i bogat nagradni fond garantiraju nezaboravni provod!
A da bi se za KK Diadoru čulo i van granica Lijepe naše pobrinuli su se njezini najbolji promotori – sportaši, koji su turnir odmah prepoznali i podržali. Marko Popović​ Ivan Santini​, Rok Stipčević​, Stipe Perica​, Jurica Žuža​ i Hrvoje Perić​ samo su neka od poznatih lica koji pozivaju sve basketaške uzraste da se odazovu i dođu na Višnjik.
Inače, KK Diadoru osnovala je 26. ožujka ove godine grupa košarkaških entuzijasta u svrhu promicanja sportskih vrijednosti i vraćanja statusa košarci kakvog Zadar zaslužuje.