Volonteri i korisnici vježbali na Pozdravu Suncu

Slika korisnika mkvanja
U sklopu manifestacije "Hrvatska volontira"
Pod sloganom "U zdravom tijelu zdrav duh" na programu su bile vježbe prilagođene uglavnom osobama starije životne dobi iz Doma sv. Frane
Zvonko KUCELIN
Druženje koje plete živu društvenu mrežu

U okviru manifestacije "Hrvatska volontira", koja se održava  devet godina za redom i u okviru koje se želi ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i  odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni, kako  navode iz Hrvatskog centra za razvoj volonterstva; danas su zadarski volonteri, njih desetak, učenici Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar,  izveli na Pozdrav Suncu dvadesetak korisnika Doma za odrasle osobe sv.  Frane.

Pod sloganom "U zdravom tijelu zdrav duh" na programu su bile  vježbe prilagođene uglavnom osobama starije životne dobi koje su na  Pozdrav došle u pratnji osoblja Doma.

- Volontiranjem zajedno gradimo bolju i snažniju zajednicu. Povezujemo se, pronalazimo sebi slične, upoznajemo druge i drugačije da bi naše  različitosti i sličnosti pretvorili u snagu koja je potrebna za pozitivne  promjene prema humanizmu i održivom razvoju. Kada se svi udružimo i  surađujemo – pletemo živu društvenu mrežu kojom oblikujemo našu  budućnost i omogućujemo autentičnu povezanost među ljudima, poručuju iz Hrvatskog centra za razvoj volonterstva.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika gonzalezandresloan
Pozdrav, Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s stalnim pratiocem kredita putem e-pošte: gonzalezandresloan@gmail.com