Turisti ostali bez novca i kartica

Slika korisnika admin
trg_turisti
Adam VIDAS
Turisti su na meti lopova

Tijekom proteklog vikenda zadarski su policajci imali pune ruke posla, kako na području grada, tako i u okolnim mjestima, gdje se dogodio niz krađa i provala, a na meti lopovima sve češće su turisti koji borave na zadarskom području.

Tako je nepoznati drznik u nedjelju, u vremenu između 12 i 14 sati u mjestu Bibinje iskoristio nepažnju 55-godišnjeg Talijana te mu je iz nezaključanog osobnog vozila odnio novčanik s novcem i bankovnim karticama, fotoaparat i dalekozor. Materijalna šteta iznosi oko dvije tisuće kuna.

A bez 17 tisuća kuna ostala je 49-godišnja L. H. K., koja je u ponedjeljak nešto iza ponoći obavijestila policiju da joj je nepoznata osoba u vremenu od 18 do 22 sati, na području Zadra, iz torbe koju je nosila obješenu na rame, ukrala novčanik s novcem i dokumentima.

U polju zvanom Stremovac, u mjestu Buković nedaleko od Benkovca, u noći sa subote na nedjelju nepoznati počinitelj je s traktora u vlasništvu 41-godišnjeg V. M. skinuo i ukrao pumpu za prskanje. Materijalna šteta iznosi oko dvije i pol tisuće kuna.

Iste je noći iz ugostiteljskog objekta "Valkira", u uvali Ričine u Vrsima, nepoznati lopov ukrao glazbenu opremu, odnosno zvučnike, mikser i slušalice. Dvojica vlasnika, 25-godišnji M. B. i Ž. V. oštećeni su za oko 12 tisuća kuna.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno