Na policiji osumnjičenik zbog namjernog paljenja automobila poduzetnika

Slika korisnika valentinam
ZAPALJENI MERCEDES I BMW, NAGORIO KOMBI
- Materijalna šteta je preko 400 000 kuna, a protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, naveo je Žodan
Arhiva ZL
Ilustracija

Zbog dva zapaljena automobila i kombija kojeg je zahvatila vatra oko tri u noći u petak policija je privela jednu osobu, a istraživanje još uvijek traje. U naselju Crno u potpunosti su izgorjeli mercedes i BMW lokalnog poduzetnika., a nastala je šteta i na njegovom kombiju. Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske navodi kako je provedenim očevidom na automobilima u vlasništvu 44-godišnjaka u Crnom, utvrđeno je da je požar izazvan namjerno.

- Materijalna šteta je preko 400 000 kuna, a protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, naveo je Žodan.

Dodao je i kako policija provodi intenzivno kriminalističko istraživanje i traga za počiniteljem, a u službenim prostorijama je jedna osoba koju se dovodi u vezu s ovim događajem.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 3 (2 glasova)