Glazbena poslastica ispred Sv. Donata

Slika korisnika admin
swing
Koncert zamišljen kao svojevrsni hommage Sinatri i glazbenom razdoblju

U organizaciji  Grada Zadra, Turističke zajednice grada Zadra i Novog  radija u srijedu 23. srpnja, na  Forumu ispred crkve Sv. Donata održat će se koncert "Tribute to Swing". Nastupit će  Vanna, Jacques Houdek i Davor Pekota u pratnji Super  Session Big Banda pod ravnanjem Lacia Fidria.

Drugo  izdanje "Tribute to Swing"  koncerta (prvi je održan prošlog ljeta na istoj lokaciji)  glazbena je "poslastica" namijenjena svim ljubiteljima  jazz i evergreen standarda,  uglavnom iz repertoara Franka Sinatre. Glazbeno "druženje" koje bi, sudeći po pozitivnim dojmovima s prošlogodišnjeg koncerta, trebalo  i više nego primjereno zadovoljiti sve poklonike glazbe s  "pokrićem", nastupa vrsnih,  školovanih i cijenjenih glazbenika. Proteklog ljeta održan  "Tribute to Swing" zasluženo  je nanizao toliko pohvala, da  bi bila prava šteta propustiti  ovogodišnji nastavak.

Zamišljen kao svojevrsni hommage  Sinatri i glazbenom razdoblju kada su glazbenom scenom  vladali veliki revijski orkestri,  kada se na ples odlazilo u  večernjim toaletama i smokinzima "Tribute to Swing",  mali je, no svakako zapaženi  podsjetnik na neka, uglavnom  već zaboravljena vremena.  Prilika za zabavu svih onih  poklonika urbanog, glazbeno  sofisticiranog doživljaja, nažalost, tako rijetkog u glazbenoj ponudi Zadra. Stoga je  "Tribute to Swing" koncert koji treba glasno pozdraviti i  zaželjeti mu još mnogo repriza, i to ne samo od ljeta do  ljeta nego i mnogo češće.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika frizider
e a oce ovog bit il nece? ova kisa sve upropasti zadnjih dana..