Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Vratio se Marko Anić

Autor: Milenko Brkić

22.07.2010. 22:00
Vratio se Marko Anić

Foto: Vedran SITNICA



Okupljanjem dvadesetak igrača na igralištu Kazimira i Silvestra službeno su krenule pripreme nogometaša Primorca za predstojeću natjecateljsku sezonu u Treću HNL. Pojavili su se i neki novi igrači koji će se pokušati nametnuti kroz pripremni period pod vodstvom trenera Armanda Marenzija. Kad je riječ o odlascima za sada je poznato da su biogradske redove napustili Roko Mišlov (Raštane), Ivan Hunjadi, Marijan Maruna i Sanid Kulačić (svi Šibenik) te još trojica mlađih igrača. Još se ne zna status Geronima Viskovicha koji bi trebao nastaviti karijeru u Čapljini (BiH). S druge strane, u Primorcu se raduju povrtaku Marka Anića, veznog igrača koji je polusezonu proveo u Zadru, no ozljede i pehovi spriječili su bolju prvoligašku afirmaciju mladog šibenskog veznog igrača.
– I u ovoj natjecateljskoj sezoni dat ćemo šansu mlađim igračima. Prošle sezone nekolicina njih trudom i radom stekla je određenu afirmaciju koju će morati potvrditi na terenu. Rad disciplina i ozbiljan pristup pripremama krasili su naš kolektiv i u prethodnim razdobljima. Želimo najmanje sredine, a mnogo toga ovisit će o kvaliteti priprema koje su pred nama – rekao je Marenzi.
Prvu pripremnu utakmicu Primorac igra sutra u gostima kod Junaka u Sinju. Više o kompletiranju igračkog kadra znat će tijekom predstojećeg tjedna