Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Zadrani vole popuste

22.07.2011. 22:00
Zadrani vole popuste


Najbrži kupci koji su potrošili najmanje 100 kuna imali su priliku osvojiti i jednu od preko 200 nagrada


Više od 26 tisuća posjetitelja, a vjeruje se i kupaca, prodefiliralo je u četvrtak navečer trgovačkim centrom Supernova u prvom noćnom “shoppingu”. Redovi na blagajnama i garderobama nisu prestajali tijekom cijelog trajanja programa, a zbog zakrčenosti parkinga automobili su se parkirali i izvan prostora centra.
Prvi noćni, zapravo večernji, shopping centra Supernova, pokazao se kao dobar marketinški potez. Priliku popunjavanja svoje garderobe po cijenama i do 70 posto nižim od uobičajenih izgleda nisu htjeli propustiti mnogi. U “Supernova Late Night Shoppingu”, kako se zvanično zvalo događanje sudjelovale su trgovine: Wenice Kids, Mana Moda, S. Oliver, Ann Christine, New Yorker, Diadema, Galileo, Rinascimento, Hervis, Terranova, Varteks, Levi’s, Accessories – Papilio, Adidas, Swarovski, Osh Kosh, Amadeus, Tintilinić, Venera, Pittarello, Magic Baby, Lisca, Kaptol Meštrović, Funky Fish, Vip, Humanic, Krona, dm, Takko Fashion, Nike, Women Secret, Optotim Optika, Argentum, Donat Zlatarnica, Maras, Douglas, cvjećarnica Lorena, Elipso, Conto Bene, Shoe Be Do, L’occitane, Guliver i Spar Supermarket.
Uz popuste posjetitelje centra zabavljala je Martine Thomas, najprije u ulozi vizažistice, a ona i pjevačice. Program je glazbeno osmislio DJ Denis Ostrogonac, vodio Ivica Štorić, a zabavno upotpunio i najpoznatiji hrvatski stilist Neven Ciganović. On je imao zadatak da odabere tri djevojke i u potpunosti im promijeni styling, naravno iz asortimana trgovina sponzora make overa – Hervisa, Mana Mode, Accesoires papilo i S. Oliver.
Za kupce je organizirana i nagradna igra pa su najbrži kupci Late Night Shoppinga koji su potrošili iznos od minimalno 100 kuna imali priliku osvojiti i jednu od preko 200 nagrada u nagradnoj igri “Odlijepi i osvoji”. Snižene cijene imali su i Pizzeria City Bar i Coffe Republic.
Noćni “shopping” centra Supernova bio je prvi takve prirode u Zadru. Sniženja, bogate nagradne igre i atraktivan zabavni program kombinacija je koju su posjetitelji odlučili u potpunosti iskoristiti pa tako ne sumnjamo da će ovakvih akcija biti i u budućnosti.