Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Danas rezultati, sutra upisi

22.08.2011. 22:00
Danas rezultati,  sutra upisi


Prijave za upis u srednju školu na jesenskom roku održavale su se jučer, objava rezultata bit će danas najkasnije do 12 sati, a upisi će uslijediti sutra 24. kolovoza od 8 do 16 sati i prekosutra 25. kolovoza od 8 do 12 sati


Svi oni koji se u srednju školu nisu upisali u ljetnom roku drugu priliku imaju upravo ovih dana, kada se održava jesenski upisni rok.
Naime, prijave za upis u srednju školu na jesenskom roku održavale su se jučer, objava rezultata bit će danas najkasnije do 12 sati, a upisi će uslijediti sutra 24. kolovoza od 8 do 16 sati i prekosutra 25. kolovoza, također od 8 do 12 sati.
Valja naglasiti da svi oni na ovom posljednjem roku imaju priliku upisati se još u Pomorsku školu, koja raspolaže s još četiri slobodna mjesta za zanimanje tehničar za brodostrojarstvo, Školu primijenjene umjetnosti i dizajna koja ima 21 slobodno mjesto za dvogodišnje zanimanje šivač odjeće, dok Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića ima još sedam slobodnih mjesta za skupinu programa TES (pomoćni cvjećar/pomoćni pekar).
Među srednjim školama Zadarske županije slobodnih mjesta za jesenski upisni rok bilo je u školama u Biogradu na Moru, Obrovcu, Benkovcu, Gračacu i na Pagu.
Tako je u Srednjoj školi Biograd na Moru bilo još sedam mjesta za zanimanje vodoinstalater i dva mjesta za zanimanje plinoinstalater. U Srednjoj školi kneza Branimira u Benkovcu za jesenski je rok preostalo još pet mjesta za zanimanje instalater grijanja i klimatizacije, osam mjesta za zanimanje klesar i pet mjesta za zanimanje keramičar-oblagač. Srednja škola Obrovac raspolaže s još 13 mjesta u općoj gimnaziji, 12 mjesta za zanimanje ekonomist i tri mjesta za zanimanje instalater sustava vode, grijanja i hlađenja. U Srednjoj školi Bartula Kašića na Pagu preostalo je još devet mjesta za zanimanje kuhar i 11 mjesta za zanimanje konobar, dok je u Srednjoj školi Gračac preostalo još 12 mjesta za zanimanje ekonomist, 15 mjesta za zanimanje šumarski tehničar, jedno mjesto za zanimanje instalater grijanja i klimatizacije, tri mjesta za zanimanje vodoinstalater i tri mjesta za zanimanje bravar. Među školama u kojima je nakon ljetnog upisnog roka preostalo još slobodnih mjesta je i Zadarska privatna gimnazija s pravom javnosti u kojoj je preostalo još 13 slobodnih mjesta.