Ive Ivanov i službeno u Zadru

Slika korisnika valentinam
Nakon dvije godine
Autor: 
Ive Ivanov ponovno će nastupati u dresu Zadra

Ive Ivanov vratio se u KK Zadar, prenosi kkzadar.net. Tijekom današnjeg dana riješeni su i posljednji proceduralni detalji oko ugovora, te je nekadašnji kapetan kluba, nakon dvije godine igranja u Krki i Šibeniku, i službeno opet postao igrač Zadra. 

Ugovor je potpisan na godinu dana. 

- Iznimno sam sretan što se vraćam u Zadar. Dogovorili smo se na obostrano zadovoljstvo, vidim da se stvara jedna pozitivna atmosfera i uvjeren sam da će ovo biti jedna zadovoljavajuća sezona za naš klub, kaže Ivanov.

Centarska linija zasad izgleda dosta kvalitetno.

- Da, pod košem ćemo biti sigurno jako dobri. Čekamo još barem dvojicu igrača na pozicijama beka šutera i krila, siguran sam kako će naša struka pronaći kvalitetna rješenja na tim pozicijama i da ćemo imati uspješnu sezonu.

Neće ti trebati puno vremena za prilagodbu jer je u ekipi dosta poznatih igrača.

- Istina, tu je dosta igrača s kojima sam ja već igrao. Našim navijačima će zasigurno biti drago što je u ekipi dosta Zadrana. Nadam se da će gledati pravi, borbeni Zadar i nadam se da će naša publika uživati u našim predstavama ove sezone - poručuje Ivanov.

Tijekom idućih nekoliko dana očekuje se rješavanje statusa Filipa Kraljevića, Šime Špralje i Domagoja Vukovića te dolazak jednog stranog košarkaša na poziciji beka šutera. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno