Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

VIDEO: Pogledajte prvi spot Jure Brkljače koji se pita “Što osjećaš ti”

23.08.2018. 14:28
VIDEO: Pogledajte prvi spot Jure Brkljače koji se pita “Što osjećaš ti”


Emocije, živopisni tekstovi, pokoja suza, dio su njegovog dalmatinskog, mediteranskog mentaliteta.  Jure Brkljače, odavno je otvorio svoje srce i dušu fanovima, koji su ga zavoljeli iz prve, posebice ženski dio publike.
Upravo tu stranu ovog osebujnog mladog autora i glazbenika, imati će prigodu upoznati svi oni koji neće propustiti ovogodišnje izdanje Aurea festa u Požegi. Skladbom 'Što osjećaš ti', Jure će se predstaviti u drugoj večeri spomenutog festivala 31.08..
Prvi ću puta izvesti svoju pjesmu na nekom festivalu, pa sam siguran da ću upravo ovaj Aurea fest pamtiti kao prvi. Veseli me brojna publika u Požegi o kojoj sam sam imao prilike čuti sve najbolje. Stoga je i to jedan od razloga, zašto jedva čekam stati na festivalsku pozornicu i zapjevati.', kazao je Jure.
'Što osjećaš ti' autorska pjesma mladog Zadranina, istinski je hit, plesnog ritma, prepuna 'živih' boja i pozitivne energije, a ne sumnjamo kako će to doći do izražaja i tijekom samog nastupa.
Nakon što nas je osvojio baladama 'Druga strana', 'Pristani na sve' i 'Ona me vuče', singl 'Što osjećaš ti', nešto je sasvim drugačije, moderno i svjetski.
Ovu glazbenu priču koja govori o potrebi razumijevanja među ljudima, kako smo imali prilike spomenuti, autorski potpisuje sam Jure, dok je sve skupa aranžerski i produkcijski 'upakirao', Mihael Blum iz Hit Produkcije, koja stoji i iza video spota.
Evo kako zvuči i izgleda autorska priča Jure Brkljače.