Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Na području Policijske uprave zadarske evidentirano deset krađa

23.08.2021. 08:23


Teška krađa
U subotu, 21. kolovoza u Ulici Franka Lisice u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio novac i razne suhomesnate proizvode.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.


Krađa
U petak, 20. kolovoza u Sv. Petru nepoznati počinitelj je iz apartmana kojeg koristi 60-godišnji državljanin Njemačke otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
Jučer je u Biogradu nepoznati počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 22-godišnjakinje, te s plaže mobitel 24-godišnjeg vlasnika. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
U petak, 20. kolovoza na predjelu Poluotoka u Zadru, evidentirane su četiri krađe novčanika s osobnim dokumentima i novcem na štetu stranih državljanina, te jedna krađa novčanika i mobitela u vlasništvu 75-godišnje hrvatske državljanke. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe. 
U subotu, 21. kolovoza na predjelu Poluotoka u Zadru, evidentirane su dvije krađe novčanika s osobnim dokumentima i novcem na štetu stranih državljanina. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.