Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Brošure i darovi za prvašiće u zaleđu

22.09.2010. 22:00
Brošure i darovi za prvašiće u zaleđu


Učenicima prvih razreda u Novigradu, Paljuvu, Pridrazi, Škrabrnji, Zemuniku, Starigradu, Posedarju, Poličniku i Ražancu članovi Gradskog društva Crvenog križa podijelili su brošure o očuvanju i zaštiti zdravlja te prigodne darove


U sklopu obilježavanja Tjedna borbe protiv tuberkuloze, Gradsko društvo Crvenog križa posjetilo je učenike prvih razreda u devet osnovnih škola u zadarskom zaleđu. Riječ je o osnovnim školama u Novigradu, Paljuvu, Pridrazi, Škrabrnji, Zemuniku, Starigradu, Posedarju, Poličniku i Ražancu, koje polazi dvjestotinjak prvašića.
Učenicima prvih razreda, članovi Gradskog društva Crvenog križa podijelili su brošure o očuvanju i zaštiti zdravlja te prigodne darove. Prema riječima Bore Galca, ravnatelja Gradskog društva Crvenog križa Zadar, posjetom prvašićima u osnovnim školama u zadarskom zaleđu zaključeno je ovogodišnje obilježavanje Tjedna borbe protiv tuberkuloze. Učenici, nastavnici i ravnatelji u osnovnim školama u zadarskom zaleđu, koje su posjetili članovi zadarskog Crvenog križa, bili su iznimno zadovoljni što su obuhvaćeni manifestacijama koje su se odvijale u sklopu Tjedna borbe protiv tuberkuloze u Zadarskoj županiji.