Uspaničio se i naglo zakočio pa polomljen završio u bolnici

Slika korisnika admin
PIXSELL
U nesrećama teško ozlijeđena dvojica motorista

Dvojica motorista teško su ozlijeđena u prometnim nesrećama koje su se dogodile u utorak poslijepodne na zadarskom području. Na raskrižju Puta Nina i Puta Petrića sa skutera marke Aprilia pao je 43-godišnji Zadranin. Policija je očevidom utvrdila kako se nesreća dogodila jer se vozač Aprilije uspaničio da se automobil, koji je na Ulicu Put Nina dolazio iz sporedne ulice, neće zaustaviti. Tako im je on sam, naime, ispričao pojasnivši da je zbog panike naglo stisnuo kočnicu uslijed čega mu je skuter proklizao i pao na kolnik. 

Vozač je kolima Hitne medicinske pomoći prevezen u zadarsku bolnicu gdje su mu ozljede, među kojima ima i prijeloma, sanirane pa je pušten na kućnu njegu. Drugi muškarac, 39-godišnji Zadranin, pao je s Kawasakija u Kožinu oko 18 sati nakon što je krenuo pretjecati automobil marke Toyota.

Očevidom je utvrđeno da je ovaj 39-godišnjak stisnuo gas kako bi pretekao Toyotu za čijim je upravljačem bila 25-godišnja vozačica zanemarivši što je ona u tom trenutku već krenula u skretanje ulijevo. Nakon što je udario u lijevu stranu automobila izgubio je kontrolu i pao zajedno s motorom na kolnik. Prebačen je u zadarsku bolnicu s teškim tjelesnim ozljedama. Nije bio pod utjecajem alkohola, nosio je zaštitnu kacigu, a motor je bio tehnički ispravan i registriran.

Vozačica Toyote nije ozlijeđena, a protiv 39-godišnjaka je podnijet optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno