Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

U Arbanasima izgorio deponij nepotrebnih predmeta

23.09.2019. 11:45
U Arbanasima izgorio deponij nepotrebnih predmeta


Jučer oko 11.36 zadarska služba 112. zaprimila je dojavu o požaru u Ulici Bonifacija Perovića u Arbanasima. Na lice mjesta su izašli vatrogasci Javne vatrogasne postaje Grada Zadra te vrlo brzo ugasili požar. Prema onome što se moglo vidjeti, požar je izbio u kući koja nije naseljena, ali je puna smeća i otpada. No vlasnik kuće Marijan Gregov je rekao da u njoj nije bilo smeća.
– U kući sam odlagao neke stvari koje mi nisu bile potrebne. Koristio sam je i kao svojevrsnu radionicu te je u njoj bilo puno strojeva i željeza. Još nisam sagledao razmjere štete, ali se nadam se da će to obaviti oni koji to inače moraju obaviti, rekao nam je Marijan Gregov.
Vlasnik skupljanjem starih vrata, prozora i hladnjaka očigledno nije mario za uzuse urbanog načina življenja te su mnogi prolaznici s negodovanje gledali na tu njegovu naviku.
Na mjestu događaja je izvršen očevid kojim je utvrđeno kako je uzrok požara djelovanje otvorenog plamena ili dijelova gorive tvari, dok će materijalna šteta biti naknadno utvrđena.