Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Na meti lopova automobilski dijelovi, odjeća i alat

23.09.2021. 08:04


S utorka na srijedu u Viru nepoznati počinitelj je provalio u kombi vozilo 53-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio dijelove automobila. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.
S utorka na srijedu u Poličniku nepoznati počinitelj je provalio u skladišni prostor 64-godišnjeg vlasnika obrta, odakle je otuđio raznu odjeću. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.
S utorka na srijedu u ulici Hrvatskog sabora u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u garažu i u teretno vozilo, odakle je otuđio razni električni alat u vlasništvu trgovačkog društva, a potom je izazvao požar u kabini teretnog vozila, kojom prilikom je izgorjela unutrašnjost vozila. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog teške krađe i oštećenja tuđe stvari.


Krađa kabela
U posljednjih pet dana u Ulici Kažimira Zankija u Zadru nepoznati počinitelj je s gradilišta u vlasništvu trgovačkog društva otuđio električni kabel. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.