Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Stroga prehrana i dva treninga dnevno moraju dati rezultat

23.09.2021. 12:47


Zadarska »superžena«,Vanja Tokić, svjetska i europska profi prvakinja i trostruka profi šampionka putuje na još jedno natjecanje, posljednje za ovu godinu. Pred Vanjom je natjecanje UNIVERSE koje će se 25. rujna održati u Mađarskoj, Budimpešta, a nastupit će u svojoj kategoriji PRO MODEL. Vanja kaže kako je iza nje više nego uspješna godina, iako pandemijska.
– Na ovom natjecanju još nisam sudjelovala, ali dala sam svoj maksimum, održala postojeću formu što nije bilo nimalo lako jer su iza mene već dva natjecanja. Što se očekivanja tiče, odradila sam sve kako se tražilo, dala sve od sebe i sad je preostalo samo odraditi natjecanje. Naravno da se nadam rezultatu jer sam u formu uložila ogroman trud. Strogi režim prehrane, dva treninga dnevno i ogromna volja moraju dati rezultat, rekla je Vanja.
Podsjetimo, Vanja je 2020. godinu završila kao svjetska prvakinja, a prije tri tjedna postala europska PRO prvakinja. Naša je najtrofejnija i jedina PRO bilderica u Zadru i Zadarskoj županiji te promotorica zdravog i aktivnog života bez obzira na godine i prilike.
– Ovom prilikom želim zahvaliti sponzorima: Gradu Zadaru, Porta dizajnu d.o.o, Tende lux Zadar t.o., Avia rent’ a car-u doo i studiju Hair for life, rekla je Vanja uoči puta.