Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Idemo pobijediti

Autor:

22.10.2008. 22:00
Idemo pobijediti

Foto: Filip BRALA



Utakmica s Dubrovnikom već je prošlost i u Borik-Puntamici su svi usredotočeni na sljedeći ispit s Dubravom. Dubrava dočekuje u subotu “zelene” s dva poraza i u sličnoj su situaciji kao i Borik-Puntamika prije utakmice s Dubrovnikom.
– Ostvarena je prva domaća pobjeda. Cijela liga je vrlo izjednačena i ispostavilo se nakon prva dva odigrana kola da će domaći teren biti vrlo važan jer se pobjede u gostima vrlo teško postižu. U subotu protiv Dubrave će biti dosta teško, jer su izgubili prve dvije utakmice koje su oni imali upisane kao sigurne pobjede u planu prije početka sezone. S obzirom na momčad koju imaju i financijske mogućnosti, sigurno je da su nezadovoljni dosad učinjenim i utakmica s nama će im biti krucijalna za nastavak sezone. Pobjeda protiv Borik-Puntamike im je imperativ – započeo je trener Borika Tihomir Bujan.
Mislite da im možete pokvariti račune?
– Prije početka sezone na Dubrava kupu smo ih porazili, ali onda im nisu igrala četvorica igrača koja igraju danas. U subotu će igrati i Bošnjak koji je bio najbolji asistent A-1 lige prošle godine, došao im i Filip Krušlin, veliki talent iz Cibone. Također, oporavili su se od ozljede Vragović i Čuljak koji je inače jedan od njihovih najstandardnijih prvotimaca. Nama je plan pokušati se vratiti s jednog od dva sljedeća gostovanja s pobjedom i pokušat ćemo već u subotu u Dubravi, ali će biti teško. Kod njih vlada jedan nemir zbog nule u rubrici pobjede, ali promjenom trenera napravili su u Dubravi potez kojim pokušavaju dignuti momčad s dna i sigurno će biti napaljeni protiv nas.
Jeste li kompletni za subotu?
– Svi osim Grgurovića su u najboljem redu i konkuriraju za utakmicu s Dubravom. Grgurović ima tjednima problem s lijevim skočnim zglobom i nakon trotjedne terapije, koja nije dala nikakve rezultate, otišao je napraviti magnetsku rezonanciju i sve će se znati kad dođu rezultati početkom idućeg tjedna – zaključio je Bujan.
 


 DUBRAVA SMIJENILA TRENERA


U Košarkaškom klubu Dubrava došlo je do promjene na klupi. Dosadašnji trener Tonči Mašina nakon dva uzastopna poraza morao je svoje mjesto ustupiti Jakši Vuliću koji je do sada u karijeri trenirao Cedevitu, Zagreb i Široki.