Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Nagrade Renatu Kraljevu i Barbari Meštrović

Autor: Damir Maričić

22.10.2008. 22:00
Nagrade Renatu Kraljevu i Barbari Meštrović

Foto: Vedran SITNICA



Hrvatska turistička zajednica tradicionalno u okviru projekta Volim Hrvatsku provodi i akciju odabira najboljeg djelatnika godine pod nazivom “Čovjek ključ uspjeha u turizmu”. Ova akcija svojim aktivnostima djeluje na podizanje gostoljubivosti i kvalitete usluga u najvažnijim sektorima koji u kompleksnome turističkom proizvodu imaju svoj udio i to putem strukovnih udruga (koje već “pokrivaju” najvažnije sektore) i njihovih krovnih komorskih kuća (Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske obrtničke komore), a u suradnji s turističkim zajednicama županija.
Tako će se u okviru manifestacije “Dani hrvatskog turizma” koja se održava od 22. – 24. listopada 2008. godine u Opatiji dodijeliti nagrade najboljima u 25 različitih kategorija i to od najboljeg organizatora putovanja, turističkog vodiča, animatora, konobara, kuhara, pa sve do najboljeg hortikulturnog djelatnika, čistača, djelatnika u sustavu turističkih zajednica.
Iz Zadarske županije nagradu će primiti dva djelatnika.
Djelatnik godine u kategoriji turistički informator je Barbara Meštrović, Turistički informativni centar, Turistička zajednica grada Zadra, a djelatnik godine u kategoriji kuhar Renato Kraljev – restoran “Kornat” Zadar.