Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Zaljubljenima čak 276 sjedala

Autor:

22.10.2008. 22:00
Zaljubljenima čak 276 sjedala

Foto: Zvonko KUCELIN



Prostor multipleksa obuhvaćat će i prostrano predvorje u kojem će se nalaziti blagajne za kupnju kinoulaznica, bar i prodajna mjesta s raznovrsnom ponudom. Posebna pažnja će biti posvećena osobama s invaliditetom kojima će biti omogućen olakšan pristup i posebna mjesta, kazala je Ivana Zrilić
U sklopu reprezentativnog trgovačkog i zabavnog centra City Galleria Zadar, nedavno otvorenog u drugom dijelu Trgovinskog centra na Relji, tvrtka Blitz-CinteStar otvorit će novi multipleks CineStar – Zadar.
Kako doznajemo u razgovoru s Ivanom Zrilić, iz službe za odnose s javnošću CineStara – Zadar, otvorenjem ovog prestižnog kina i u Zadru, koji je planiran za početak studenoga, CineStar će proširiti ponudu multipleksa u Hrvatskoj.
Vrhunski kinodoživljaj
Naime, novi multipleks rezultat je ulaganja takozvane joint venture kompanije Blitz-CineStar koju su osnovali tvrtka Blitz film i videodistribucija, vodeći hrvatski filmski distributer te CineStar, najveći njemački kinoprikazivač.
– Ugovor o izgradnji i zakupu multipleksa u sklopu trgovačkog centra Zadar, Blitz-CineStar je potpisao s tvrtkom Trgovinski centar Zadar d.o.o. Novi multipleks CineStar svojim će sadržajima donijeti dugo očekivano osvježenje i kulturnom i zabavnom životu Zadra te građanima pružiti još jedno mjesto na kojem će moći uživati u vrhunskom kinodoživljaju i svjetskim kinostandardima, kazala je Ivana Zrilić, istaknuvši da će se novi multipleks prostirati na 1.600 četvornih metara, a imat će čak šest kinodvorana ukupnog kapaciteta od 986 sjedala.
Također je napomenula da će sve dvorane biti opremljene prema Cinestarovim Premium standardima, što podrazumijeva takozvana “wall to wall” filmska platna, Dolby Digital Ex (6+1) i DTS vrhunske zvučne sustave. Kako doznajemo, jedinstven i nezamjenjiv kinodoživljaj te nesmetano uživanje u filmu, gledateljima će omogućiti amfiteatarski raspored sjedala, a čak dvadeset posto od ukupnog broja sjedala u pojedinoj dvorani, odnosno 276 sjedala, sačinjavat će “love seats”, odnosno sjedala za parove.
Besplatno parkiranje
– Prostor multipleksa obuhvaćat će i prostrano predvorje u kojem će se nalaziti blagajne za kupnju kinoulaznica, bar i prodajna mjesta s raznovrsnom ponudom grickalica, slastica i pića. Posebna pažnja će biti posvećena osobama s invaliditetom kojima će biti omogućen olakšan pristup i posebna mjesta u većini dvorana, kazala je Ivana Zrilić, napomenuvši da je osim navedenoga zajamčen i vrhunski standard usluga koje će se pružati posjetiteljima i koje su se u dosadašnjem poslovanju pokazale kao ključni element zadovoljstva posjetitelja.
Ono što će Zadrane dodatno razveseliti jesu čak tri sata besplatnog parkiranja što će CineStar darovati posjetiteljima. Uz uobičajenu mogućnost kupnje kinoulaznica na blagajnama multipleksa, posjetitelji će moći kupovati i rezervirati ulaznice i putem interneta na stranici www.blitz-cinestar.hr, te kupovati i preuzimati već kupljene ulaznice na Cinematima, odnosno automatima za izdavanje kunoulaznica.
– CineStar će posjetiteljima ponuditi i svoje široj javnosti već poznate jedinstvene usluge kao što su 3D filmovi, skrivena pretpremijera, ponoćna pretpremijera, tjedna premijera, zvijezda je rođena (proslava rođendana) i CinesCool dan, odnosno program namijenjen školama. Posjetitelji novog CineStarova multipleksa moći će koristiti i posebne pogodnosti poput Cinestarove prepaid Stars Club 2xbonus kartice (classic i business), studentske kartice, grupnih popusta, izvanrednih projekcija, preprodaje kinoulaznica i popularnih COMBO varijanti, pojasnila je Ivana Zrilić te dodala da se u novom multipleksu planira prikazati više od 110 premijera, uključujući europske i hrvatske filmove.
S obzirom da će sve dvorane biti u potpunosti opremljene konferencijskom opremom, ponuda multipleksa bit će obogaćena i uslugama CineStar event centra, namijenjenih organizaciji i održavanju raznih događaja poput prezentacija, seminara, konferencija i slično.