Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Jastog i tjestenina uz Majine gole grudi

Autor: Tomislav Jerak

22.10.2009. 22:00
Jastog i tjestenina uz Majine gole grudi

Foto: Filip BRALA



Stephan Lupino izgleda ne može bez Zadra. Tako smo ga neki dan zatekli u restoranu Niko zadarskog ugostitelja Erika Pavina. Lupina, jednog od Erikovih stalnih gostiju, zatekli smo na ručku s Majom Morales, njegovim najnovijim modelom. Iako smo ih na trenutak prekinuli u okrepljujućoj delikatesi od škampa, Lupino i ta iznimno zgodna i privlačna dvadesetogodišnjakinja spremno su nam pozirali i otkrili nekoliko detalja o njihovoj friškoj suradnji.
– Upravo se vraćamo iz Dubrovnika, gdje smo odradili casting za jednu dubrovačku tvrtku. S Majom planiram odraditi još dosta projekata, od kojih je trenutačno najznačajnija naslovnica za Playboy, govori Lupino.
Maja nam je pak otkrila nekoliko tajni njenog uspjeha i naravno, savršenog izgleda njenog poprsja.
– Nikad se prije nisam fotografirala, tako da je ovo za mene prilično novo iskustvo. Oduvijek sam bila svoja pa i onda kad sam sa napunjenih osamnaest godina odlučila u grudi umetnuti silikone. Obožavam erotiku, pa me i nije previše briga kako ljudi komentiraju moje fotografije. Jedva se čekam skinuti za Playboy, kaže spremno Maja.
Kao i uvijek, Lupinovo oko zna prepoznati talent. Majino fotografiranje za Playboy mnogi će dočekati s oduševljenjem, a Lupino će dodati još jednu zvijezdu u svom nebu modela.