Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Najbolji hotel s 4 zvjezdice na Jadranu

Autor: Z L

22.10.2012. 22:00
Najbolji hotel s 4 zvjezdice na Jadranu


Club Funimation Borik osvojio je nagradu “Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku”, za najbolji hotel s četiri zvjezdice na Jadranu. Istu nagradu osvojio je i 2007. i 2010. godine što je dokaz najveće kvalitete u kateogriji hotela s četiri zvjezdice
Falkensteiner Club Funimation Borik ponovo je proglašen najboljim hotelom s četiri zvjezdice na Jadranu. Na nedavno završenim Danima hrvatskog turizma 2012., koji su se održali u Dubrovniku od 18. do 19. listopada, Club Funimation Borik osvojio je nagradu “Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku” koju je osvojio i 2007. i 2010. godine.
– Hotel Club Funimation Borik dobitnik je nagrade za prvo mjesto u kategoriji najbolji hotel s četiri zvjezdice po treći put što dokazuje kako su timski rad i izvanredna organizacija ključ za uspješno poslovanje. Dobivanje ovog priznanja je od velikog značaja za sve djelatnike hotela i izuzetno snažan poticaj za daljnji rad. Zahvaljujem svim kolegama na izvrsno obavljenom poslu i odlično odrađenoj turističkoj sezoni. Ponosan sam i osobito zadovoljan postignutim rezultatima te se nadam kako će naš uspjeh i dobar glas još dugo odzvanjati na turističkom nebu, rekao je direktor poslovanja hotela Marin Kirin.
Nagradu „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku” već tradicionalno provode Hrvatska radio televizija i Hrvatska gospodarska komora, a hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik to je samo nastavak potvrda o izvrsnosti. Najboljim hotelom s četiri zvjezdice na Jadranu proglašen je i 2007. godine, a 2009. primio je Galla wellness nagradu za najbolji hotelski wellness centar u Hrvatskoj – Aquapura Thalasso i SPA centar Borik. Na Danima hrvatskog turizma 2010. osvojio je nagradu Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku kao najbolji hotel s 4 zvjezdice na Jadranu, a ove godine već je nagrađen HolidayCheck-nagradom u kategoriji “najomiljeniji među obiteljima” kojom se ubraja među 99 najpopularnijih hotela u svijetu!