Kadija: Biograd Boat Show je sjajna prigoda za promociju nautičkih potencijala županije

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
TZ Zadarske županije provela niz aktivnosti u listopadu
Turistička zajednica Zadarske županije trajno provodi niz aktivnosti na promociji nautike kao jednog od značajnijih i atraktivnijih proizvoda u turizmu Zadarske županije, a osobito u doba pandemije. Nakon iznimno uspješne sezone održavanjem Biograd Boat Showa dobili smo još jednu sjajnu prigodu za promociju nautičkih potencijala naše županije, istaknula je Kadija
S najvećeg jesenskog nautičkog sajma u regiji

U listopadu je Turistička zajednica Zadarske županije nastavila s aktivnostima promocije jednog od najvažnijih i najatraktivnijih turističkih proizvoda Zadarske županije - nautičkog turizma. Neposredan povod za pojačane aktivnosti na temu nautike bilo je održavanje Biograd Boat Showa, najvećeg jesenskog nautičkog sajma u regiji. Tako je Zadarska županija u dva navrata bila domaćin stranim novinarima na studijskim putovanjima, čiji interes prvenstveno predstavlja nautika, kao i brojnim nautičkim agentima. U sklopu boravka u Zadarskoj županiji nazočili su i na najvećem hrvatskom i regionalnom nautičkom sajmu - Biograd Boat Showu.

Češki novinari, regata i promotivni materijali

Direktorica Mihaela Kadija tim je povodom izjavila kako Turistička zajednica Zadarske županije trajno provodi niz aktivnosti na promociji nautike kao jednog od značajnijih i atraktivnijih proizvoda u turizmu Zadarske županije, a osobito u doba pandemije.
- Nakon iznimno uspješne sezone održavanjem Biograd Boat Showa dobili smo još jednu sjajnu prigodu za promociju nautičkih potencijala naše županije, istaknula je Kadija.
Kako bi popratili regatu »Česká námořní rally« u našoj su županiji u pratnji direktora Predstavništva HTZ-a Prag boravili češki novinari Martina Oplatkova, Lidove noviny (dnevne novine plus prilog petkom), Lubor Černohlavek, zamjenik glavnog urednika tjednika TEMA i Petr Tuma, izdavač magazina Choice i DNES Vikend-dnevne novine MF DNES. »Česká námořní rally« je regata koja se održava po 25. put u Hrvatskoj i ima status državnog prvenstva Češke Republike One design u jedrenju, a tom je prigodom svim sudionicima regate u Marini Kornati u Biogradu na Moru predstavljena hrvatska nautička ponuda i podijeljeni su im promotivni materijali i brošure.

Na studijskom putovanju, u obilasku

U okviru studijskog putovanja od 13. do 16. listopada 2021. novinari su pored Biograda i Marine Kornati posjetili još i Ražnjevića dvore, D-Marinu Dalmacija, te D-Marinu Borik, a organiziran im je i razgled grada Zadra. Nizozemski novinar Matthijs Jasper Goes, urednik nautičkog časopisa Nautique na studijskom putovanju u Zadarskoj je županiji boravio u razdoblju od 18. do 20. listopada 2021. U okviru tog studijskog putovanja novinar je posjetio PP Vransko jezero te marine i to Olive Island i Preko na otoku Ugljanu, D-marinu Dalmacija i Marinu Kornati u Biogradu, a također mu je organiziran razgled grada Zadra.
Turistička zajednica Zadarske županije 21. i 22. listopada sudjelovala je na Croatia Charter Expou, posebnom poslovnom događanju koji se održava za vrijeme Biograd Boat Showa, a okuplja brojne domaće i strane charter agente. Također je TZ Zadarske županije za sudionike međunarodnog kongresa nautičkih agenata održanog u sklopu Croatia Charter Expo, točnije za 31 agenta organizirala razgled grada Biograda i degustaciju ulja i vina u Ražnjevića dvorima. Sudionici kongresa došli su iz cijele Europe i to iz Švedske, Nizozemske, Poljske, Francuske, Slovenije, Belgije, Mađarske, Švicarske, Velike Britanije, Ukrajine i Njemačke, ali i iz Hrvatske.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno