Muškarac koji je zapalio majku prenoćit će u policiji

Slika korisnika valentinam
USRED BIJELA DANA
Sutra u jutarnjim satima trebao bi biti prepraćen u Županijsko državno odvjetništvo na ispitivanje, a potom i sucu istrage Županijskog suda u Zadru
Ovdje se dogodio incident

Zadarska policija danas  je uhitila i na kriminalističko istraživanje privela 28-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je nakon verbalne prepirke u ulazu zgrade na Obali kneza Branimira u Zadru, 50-godišnju ženu polio zapaljivom tekućinom i potom ju zapalio.

Incident se dogodio usred bijela dana, oko 12 sati, a kako doznajemo, akteri su sin i njegova majka za koje susjedi kažu kako su inače mirna obitelj. 

Prema informacijama očevidaca majka je u ulazu u zgradu u kojoj stanuju zatekla sina kako iz plastične kante ulijeva benzin u skuter što mu je prigovorila. Njemu prigovor baš i nije "sjeo" pa se okrenuo, "pljusnuo" ju benzinom po glavi i odjeći i zapalio upaljačem. 

Zapaljenu ženu vidjeli su susjedi i slučajni prolaznici koji su o nemilom događaju odmah obavijestili policiju. Kolima Hitne medicinske pomoći prevezena je u Opću bolnicu Zadar, a nakon što joj je pružena pomoć, žena je otpuštena na kućnu njegu. Zadobila je lakše ozljede u vidu površinskih opekotina prvog stupnja. 

Njezin sin je noć proveo u prostorijama policije, a sutra, u jutarnjim satima, trebao bi biti prepraćen u Županijsko državno odvjetništvo na ispitivanje, a potom i sucu istrage Županijskog suda u Zadru.

Ovaj 28-godišnjak, automehaničar po struci, nije od ranije poznat policiji, niti se sukobljavao sa zakonom.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno