Sonik donirao 17 kolijevki, a "Mame iz Zadra" TV i hladnjak

Slika korisnika valentinam
Donacija zadarskom rodilištu
Vedran SITNICA

Odjel ginekologije bogatiji je za 17 kolijevki za novorođenčad zahvaljujući velikodušnoj donaciji tvrtke Sonik.

Vrijednost akcije pod nazivom "Hvala ti za krevetić" je 30 tisuća kuna.

Dr. Zdenko Matas, voditelj Odjela ginekologije i porodiljstva OB Zadar zahvalio je svim donatorima koji su nesebičnim i hvalevrijednim akcijama pomogli Bolnici, budućim mamama i novorođenim bebama.

- Zahvaljujem se na krevetićima tvrtki Sonik i grupi Mame iz Zadra koje su prikupile donacije i za Odjel ginekolgije kupile televiziju i frižider. kako bi Na ovaj način trudnicama koje leže na patologiji trudnoće, olakšale su boravak u bolnici i učinile ga ugodnijim, rekao je dr. Matas te dodao kako je Bolnici svaka donacija dobrodošla.

- Sonik je već ranije donirao Bolnici, odjelima urologije, za magnetsku rezonancu, ali ovo nije naša posljednja donacija. I dalje ćemo pratiti potrebe Bolnice i donirati kada i koliko budemo mogli, kazao je Nikola Sorić, vlasnik Sonika.

Jelena Longin i Ana Pavlović iz grupe "Mame iz Zadra", sponatno su krenule u prikupljanje donacija kako bi mogle kupiti televiziju za Odjel ginekologije te hladnjak. Uz to Odjelu su donirale i higijenske potrepštine.

- Kako sam, igrom slučaja ja ležala na ovom Odjelu i čuvala trudnoću primjetila sam kako nekih stvari nedostaje te sam u suradnji sa medicinskim sestrama, ravnateljem Bolnice dr. Čulinom i članicama grupe odlučila pokrenuti ovu akciju. Skupile smo oko tri tisuća kuna i uspjeli kupiti potrebite stvari jer "Dobro je činiti dobro", jasna je Pavlović, a njezina kolegica Longin dodaje kako su Mame iz Zadra već raniej prikupljale donacije za zadarsku Bolnicu, ali i Odjel ginekologije.

- Imamo šest tisuća članica i brzo se skupi za sve donacije. Naše akcije su spontane, ali efikasne. Razmišljamo kako bi za Odjel ginekologije ovakve akcije mogle postati i tradicionalne i ne namjeravmo stati na ovoj donaciji, poručila je Longin.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno