Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Toyota auris otišla u Ugljan

Autor: Krešimir Bukvić

22.12.2008. 23:00
Toyota auris otišla u Ugljan

Foto: Zvonko KUCELIN



Sanja Fulanović iz Ugljana dobitnica je toyote auris, glavne nagrade Velike božićne nagradne igre Zadarskog lista “Dobitak života Auris toyota”. Njenu dobitnu omotnicu izvukao je Danil Domdjoni, svjetski i europski prvak 2008. godine u karateu, na završnici nagradne igre u salonu zadarskog zastupnika za “toyota” vozila Trofej autu. Gospođa Fulanović otišla je kući s ključevima impresivnog aurisa, koji će uskoro zamijeniti preko 14 godina starog golfa koji vozi zajedno sa suprugom Darkom.
– Presretna sam, naš nas je stari golf jedva dovezao do salona, ovo nam je auto došlo u pravi trenutak. To je najljepši božićni poklon koji sam ikada dobila u životu, ispričala nam je Sanja. Ona i suprug planiraju već neko vrijeme promijeniti svoj golf, no nemogućnost dizanja kredita spriječila ih je u toj nakani. Nije im preostalo ništa drugo do igranja nagradne igre Zadarskog. I isplatilo se!
-Nagradne igre Zadarskog lista igram od samog početka, jer novinu u obitelji čitamo svaki dan, posebice sportski dio, no posrećilo nam se evo tek danas prvi put. Stoga bih uputila jednu veliku zahvalu svom Zadarskom, istakla je Sanja, naglasivši nam kroz smjieh, da auto neće svojatati, da će ga voziti zajedno sa suprugom, a kada za to bude mogućnosti za volan će sjesti i kćeri Margareta i Marta. Druga nagrada je otišla u ruke Zdravke Stojić iz Ljupča, koja je osvojila 20 tisuća kuna na potrošačkoj kartici Privredne banke Zagreb. Sretnu smo dobitnicu uhvatili u kući gdje je čuvala dvogodišnjeg nećaka Martina. Brzo se spremila i došla u poslovnicu PBZ-a u Ulici Franje Tuđmana gdje je preuzela nagradu iz ruku Rajnera Duvnjaka, predstavnika banke.
– Ovo je prvi put da sam nešto osvojila. Iako Zadarski list čitam od prvog dana njegovog izlaženja, iako sam odigrala sve igre do sada, ugodno sam se iznenadila kada sam saznala da sam upravo ja ta sretnica čija je omotnica izvučena, ispričala nam je Zdravka. Božić će stoga svakako biti veseliji i njenoj obitelji, povjerila nam je da će novac iskoristiti za darivanje svojih osmero nećaka te majke Vesele i oca Berislava, koji baš u ovo doba slave i pedesetogodišnjicu braka. Ona sama nema nekih želja, auto je kupila nedavno, tako da će od nagrade Zadarskog lista najviše “profitirati” njeni najdraži mališani.
Uobičajeno najnapetijem trenutku igre prethodio je i zabavni program, koji je vodio Gordan Kurtović, u okviru kojeg su okupljene čitatelje Zadarskog zabavljali Zoran Jelenković, koji je imao zadatak i izvući jednog od dobitnika te Vedran Sitnica, fotograf Zadarskog lista koji je napravio mali fotosession s nekoliko biranih ljepotica koje su mu pozirale uz novi auris Prije domjenka okupljenima su se obratili i čelni ljudi novine i Trofej auta, a onda su svi “navalili” na feštu od pet vrsta bakalara, koje su i ovaj put znalački pripremili u hotelu Porto, uz degustaciju vina iz Mitrović podruma, Laškog piva Zlatorog Jadranske pivovare, Coca Cole i vode Bistre.