Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Frane Fatović iz Zadra dobitnik toyote “Aygo”

22.12.2010. 23:00
Frane Fatović iz Zadra dobitnik toyote “Aygo”


Frane Fatović otišao je kući bogatiji za prekrasnu kompletno opremljenu toyotu “Aygo”
Frane Fatović iz Zadra sretni je dobitnik nagrade Božićne nagradne igre Zadarskog lista “Zadarski list daruje toyotu!”. Njegovu dobitnu omotnicu izvukao je Nikola Šutija iz Benkovca koji je istog dana osvojio dva vrijedna priznanja – “Najpothvat” i “Ribarsko srce”. Završnica 24. po redu nagradne igre Zadarskog lista održana je u salonu regionalnog zastupnika za toyota vozila – Trofej auta.
Frane Fatović otišao je kući bogatiji za prekrasnu kompletno opremljenu toyotu “Aygo” rekavši nam da u prvi trenutak nije povjerovao kada ga je voditelj izvlačenja Nenad Marčina nazvao i priopćio mu da je upravo on sretni  dobitnik božićne nagrade Zadarskog.
– Mislio sam da me netko zeza jer ovih dana ima dosta štoseva te vrste. No, rekoh si, idem provjeriti, nikad se ne zna. Kad sam došao do Trofej auta i vidio da se nešto događa unutra, da se čuje glazba zaključio sam da možda i nije riječ o štosu, da sam uistinu dobio auto. Na moju veliku sreću tako je i bilo, rekao nam je Fatović.
Frane Fatović inače je profesionalni nogometaš, igra za dva malonogometna kluba MNK Murter i MNK Fresti. Ovo mu je prva nagrada koju je osvojio u životu.
– Nikada do sada nisam ništa dobio iako redovito igram razne nagradne igre, uključujući i ovu u Zadarskom listu koja mi je i najdraža. Kako je Zadarski list moja omiljena novina, pogotovo sportske stranice koje ne zaobilazim, skupljam sve kupone i redovito za nagradu šaljem barem dvije omotnice, ističe Frane.
Automobil će, kako nam je priznao, voziti sam. Još jedno auto će dobro doći, kaže, no spreman je posuditi koji đir bližnjima.
Sretnom dobitniku ključeve automobila, 26. po redu koji Zadarski daruje svojim čitateljima s obzirom da smo jedne godine u nagradnoj igri imali čak tri automobila, uručila je voditeljica marketinga Zadarskog lista Tajana Jusup u društvu direktora Trofej auta Marka Mitrovića.
I ove godine je samom izvlačenju prethodio zabavni program koji je vodio novinar Zadarskog lista Nenad Marčina, a u okviru kojeg su okupljene čitatelje zabavljali Zoran Jelenković, Bepo Matešić i klapa Kantaduri. Za ovogodišnji domjenak za sve nazočne posjetitelje u salonu pobrinuli su se u cateringu Piazza. Spremljen je već tradicionalno bakalar, ovaj puta u čak šest verzija: pašteta bakalar, bakalar bianco, bakalar crni kanapei, bakalar bruskete te bakalar na portugalski. Pilo se vino iz Mitrović podruma, voda Santa i pivo Pivovarne Laško, a da bi i ova “fešta” Zadarskog protekla u što ljepšem blagdanskom ozračju okupljenima su podijeljeni kalendari kao znak pažnje novine prema svojim čitateljima.
Regularnost izvlačenja pratio je žiri u sastavu: predsjednica žirija  Tajana Jusup, voditeljica marketinga Zadarskog lista, Zdenka Zrilić,  voditeljica marketinga vode Santa, Nikola Milovanović, voditelj  prodaje toyota automobila u Zadru i javni bilježnik Davor Mišković.