Predsjednik Krešimir Zrilić

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Autor: 
skupstina umirovljenika_benkovac
Mile MARIĆ
Benkovački umirovljenici birali novo vodstvo

Usprkos hladnoći koja vlada ovih dana Izborna  skupština Udruge umirovljenika grada Benkovca okupila je  jedan dio umirovljenika u Multimedijalnoj dvorani Gradske  knjižnice Benkovac, a skupštini je nazočio i dogradonačelnik  Mirko Erstić.

Na temelju dnevnog reda za izbor ravnateljstva izabrani su  Branko Dukić, Krešimir Zrilić i Petar Žutelija koji su ujedno  jednoglasno podržani u izbor verifikacijske i kandidacijske komisije. Za vodstvo udruge izabrani su: za predsjednika Krešimir  Zrilić, dopredsjednika Branko Dukić i tajnika Petar Žutelija. U  Izvršni odbor izabrano je pet umjesto dosadašnjih devet članova,  a u Nadzorni odbor izabrana su tri člana (Vlatko Gulan, Ivan  Kovačević i Zdenko Zrilić) umjesto dosadašnjih pet članova. 

U kratkom osvrtu na dosadašnji rad Skupštine Udruge umirovljenika grada Benkovca novoizabrani predsjednik Krešimir  Zrilić dao je osvrt na dvanaestogodišnji rad udruge, spomenuvši  specifičnost ovakvih udruga budući da su do sada preminuli  Davor Supin, Jurica Petar i Pepo Božović. Ujedno je dao pregled  rada za iduće razdoblje, istaknuvši zalaganje za bolji statusni i  materijalni položaj umirovljenika (nabava ogrjeva i zimnice),  suradnja s drugim asocijacima, rad na animiranju potencijalnih  donatora za najugroženije članove udruge, organiziranje susreta  s drugim umirovljeničkim udrugama, izleta, boravka umirovljenika u lječilištima, edukativnih predavanja i sličnih sadržaja.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno