Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Intrade oduševile Zagreb, na redu je Zadar

22.12.2011. 23:00
Intrade oduševile Zagreb, na redu je Zadar


Intrade će koncert svojoj zadarskoj publici darovati na sam Božić 25. prosinca u Arsenalu


Koncert u zagrebačkoj Areni okrunio je uspješnu godinu Intrada, koje će koncert svojoj zadarskoj publici darovati na sam Božić, 25. prosinca u Arsenalu.
Zagrebački koncert dokazao je da su Intrade uz Cambi jedina klapa koja može napuniti ovoliki prostor. Uz sjajnu produkciju Intrade su i u našoj najvećoj dvorani izgledale impozantno. Prethodnih godina punili su Lisinski, rasprodali su Cibonu, ali vrlo brzo shvatili su da trebaju veći prostor, negdje gdje će moći zagrliti sve svoje obožavatelje koji ih toliko dugo godina vjerno prate, podržavaju, slušaju i nesebično vole, ističu njihovi promotori. Dvanaest tisuća posjetitelja uživalo je uz goste i klapine  prijatelje Ninu Badrić, Olivera Dragojevića, Zoricu Kondžu i Tonija Cetinskog.
Klapa je priliku iskoristila da pjesmu ‘Vilo moja’ otpjeva sa Ninom Badrić u pomalo neobičnoj verziji, a već nakon samo nekoliko taktova publika je itekako podržala tu suradnju.
– Baš sam rekla i Oliveru u backstageu kako bih rado i ja kao i on bila pridruženi član klape Intrade. Stvarno mi je velika čast što sam bila gošća na ovom koncertu – rekla je Nina. Nakon nekoliko godina, Tony i Oliver izveli su svoju zajedničku pjesmu ‘Morski vuk’, na kojoj je Oliver čak pokazao i zavidnu energiju u plesanju. Tomislav Bralić i klapa Intrade iako Dalmatinci, na kraju koncerta zagrebačku su publiku oduševili i izvedbom ‘Po lojtrici gor i dol’.
Organizator Scardona je Tomislavu Braliću darovao vrijednu sliku Dimitrija Popovića, a isto tako Oliveru su darovali predivnu sliku autora Matka Trebotića.