Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Tisno na Murteru novi dom Garden festivala

22.12.2011. 23:00
Tisno na Murteru novi dom Garden festivala


Održavat ćemo, dakako, veze sa Zadrom koji nam je i dalje blizu i, naravno, radimo na programu za lounge bar Garden u Zadru, kaže Colgan


Garden festival 2012. godine održat će se u Tisnom na otoku Murteru, u Šibensko-kninskoj županiji. Kraj je to sapunice dugačke nekoliko mjeseci koja je otpočela kada je Ante Kovačević, direktor hotela Pinija u Petrčanima, na čijoj se punti festival održavao šest godina, odbio festivalu produžiti koncesiju.
– Vrlo nam je drago da idemo u Tisno i veselimo se 2012. godini. Održavat ćemo, dakako, veze sa Zadrom koji nam je i dalje blizu i, naravno, radimo na programu za lounge bar Garden u Zadru. Bilo nam je važno da pronađemo lokaciju koja je blizu zadarskom i splitskom aerodromu i mislim da smo pronašli dvije. Jedna je za Garden Tisno, a druga za novu Barbarellu koja je u blizini, kazao nam je ekskluzivno direktor festivala Nick Colgan, koji je trenutačno sa suprugom i djecom na odmoru na Šri Lanki.
Na službenoj Facebook stranici festivala u petak je osvanula dugoočekivana obavijest u kojoj je službeno potvrđena nova lokacija popularnog festivala. U obavijesti opisuju privatan zaljev s pješčanom plažom i apartmanskim naseljem i uređenim kampom.
Nastavit će se i partiji na Argonautu, brodu koji se za trajanja festivala pretvara u “Argonaughty” te će goste voziti na izlete do Kornata.
“Dugo nam je bio san da možemo svima dati šansu da plešu do zore na otvorenom pod zvijezdama i napokon će se novom Barbarella diskotekom taj san i ostvariti. Barbarella je smještena uz more i udaljena je kratku autobusnu vožnju od Gardena Tisno. Sretni dani su opet ovdje!”, stoji u objavi.