Zadarske zvijezde zaigrale za djecu s teškoćama u razvoju

Slika korisnika valentinam
Spektakl u Mocirama
Arif SITNICA
Veliki igrači još većeg srca

Kulminacija malonogometnih zbivanja na božićnom turniru Futsal čaroilija 2017. dogodila se večeras u dvorani Mocire kada su se u revijalnoj utakmici sučelile dvije momčadi predvođene zadarskim nogometnim internacionalcima. Da ponovimo, ovaj spektakl dio je hvale vrijednog projekta u Organizaciji Udruge za mali nogomet Zadarske županije u kojem sportaši svojim humanitarnim djelovanjem doprinose društvenom i socijalnom aspektu tako da će sva sredstva uplatiti za OŠ Voštarnica.  Ovo je druga godina zaredom da se organizira takva utakmicu u kojoj nastupaju  zadarski nogometni internacionalci. Ove godine jedna ekipa se u čast ovoj humanitarnoj akciji zvala OŠ Voštarnica i za nju su nastupili zadarski nogometaši koji igraju u Hrvatskoj. A u drugoj momčadi koja je nosila naziv Zadarska dica igrali su Zadrani koji nastupaju za inozemne klubove. Momčad Zadarska dica vodio je s klupe Josip Bepo Bajlo zajedno s Jerkom Mikulićem, a OŠ Voštarnica s klupe su predvodili  Ferdo Milin i Ivan Legati Đenkica. Bio je to pravi nogometni spektakl u kojem su uživali gledatelji na tribinama dvorane u Mocirama. Iako rezultat i nije toliko važan ipak moramo istaknuti da su Zadarska dica na kraju slavila rezultatom 7:5.

Momčadi su nastupile u sljedećim sastavima:

ZADARSKA DICA: Danijel Subašić, Ivan Santini, Krševan Santini, Marin Tomasov,  Igor Banović, Tomislav  Puljić, Roko Mišlov, Marin Kurtin, Saša Bjelanović, Krešimir Jaklin, Mate Duilo, Ivan Ćurjurić, Treneri:  Jerko Mikulić i Josip Bepo Bajlo

OŠ VOŠTARNICA: Tomo Gluić, Krševan Santini, Vlatko Blažević, Marijan Buljat, Dragan Blatnjak, Božidar Miletić, Tomo Gluić, Dragan Župan, Frane Čirjak, Josip Bilaver, Frane Ikić, Vedran Ješe. Treneri: Ferdo Milin i Ivan Legati Đenkica.

Suci: Ivan Mičić i Slađan Milutin

Strijelci: Ješe 3, Blatnjak 2 (OŠ Voštarnica), Subašić, Ćurjurić 2, Tomasov 2, Bjelanović, Kurtin (Zadarska dica)

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno