Djedice na motorima zapalili svijeću i darivali djecu

Slika korisnika anamarijabilan
Kalendari, fritule, kuhano vino, kobasice i pjesma
Sukošanski zaljubljenici u motocikle na svojim jurilicima došli su odjeveni u dobroćudne djedice s vrećama na leđima punima bombona. Djeca su ih s radošću dočekala, a djedice nisu štedjele bombončiće i čokoladice
Velimir Brkić
Djedice motoristi posjetili su Sukošan

Posljednju, četvrtu advensku svijeću na trgu Gornja vrata u Sukošanu upalili su članovi Moto kluba Sv. Kasijan i njihova djeca. Prvu adventsku svijeću proroka i nade zapalila su djeca iz Dječjeg vrtića Zlatna lučica, drugu učenici OŠ Sukošan, a treću članovi Bože Bičića Društva športske rekreacije Tigrići.

Sukošanski zaljubljenici u motocikle na svojim jurilicima došli su odjeveni u dobroćudne djedice s vrećama na leđima punima bombona. Djeca su ih s radošću dočekala, a djedice nisu štedjele bombončiće i čokoladice.

Na zimskoj bajci članovi KUD-a Zlatna luka dijelili su fotografijama izuzetno bogat novi kalendar Turističke zajednice općine Sukošan, spremili su i fritule i bubice-pecipaje, a cijeli trg je mirisao na kuhano vino i kobasice. Za veseli štimung se brinula klapa Momento. Bilo je to sasvim dovoljno da se nazočni opuste i da barem na trenutak zaborave sve moguće životne poteškoće.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)