Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Najosoba Zora Tomić, najkolektiv MNK Bili Brig

24.12.2019. 18:00


U organizaciji Mjesnog odbora Bili brig u subotu je održana prva fritulijada te izbor najosobe Bilog briga i najkolektiva kvarta.
Najosobom Bilog briga proglašena je gospođa Zora Tomić, djelatnica lokalne trgovine u koju svakodnevno dolazi gotovo pola kvarta. Uvijek nasmijana te, unatoč gužvama, bez imalo nervoze, teta Zora je uvijek spremna pomoći te je zaslužila ovu nagradu. Osim izbora najosobe održan je izbor i najboljih fritula. Unatoč prolomu oblaka i jakom pljusku u prostorijama mjesnog odbora u subotu poslijepodne skupilo se desetak natejcateljica koje su donijele svoje najfinije fritule. okupljeni nisu imali niti malo lagan zadatak te su kušali od svih fritula i zajedno odlučili kako najfritule Bilog briga sprema gospođa Branka Jurić! Također proglašen je najkolektiv, a to je MNK Bili Brig!! Svi nagrađeni su bili zadovoljni osvojenim priznanjima, nek i iznenađeni.
Osim natjecanja i izbora događaj su upotpunili i članovi novosnovane Učeničke zadruge OŠ »Zadarski Otoci« koji su po popularnim cijenama prodavali svoje Božićne rukotvorine.
Nakon dodijele nagrada okupljeni su se nastavili družiti u blagdanskom ozračju te su se počastili čajem i kuhanim vinom. Iz MO Bili brig zahvaljuju svima koji su se odazvali na Fritulijadu, a svim stanovnicima Bilog Briga žele vesele i sretne blagdane.


NAJFRITULE BRANKE JURIĆ
Unatoč prolomu oblaka i jakom pljusku u prostorijama mjesnog odbora u subotu poslijepodne skupilo se desetak natejcateljica koje su donijele svoje najfinije fritule. okupljeni nisu imali niti malo lagan zadatak te su kušali od svih fritula i zajedno odlučili kako najfritule Bilog briga sprema gospođa Branka Jurić