Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Benkovac i Polača počinju u Italiji

23.01.2011. 23:00
Benkovac i Polača počinju u Italiji


Članovi  Teama MI6 Benkovac – Polača sljedeći vikend očekuju  početak nove natjecateljske  sezone u talijanskom gradu  Mareno di Piave. Riječ je o  jednom od najprestižnijih  turnira gdje se dodjeljuju cijenjeni trofeji – zlatne rukavice. Lani je zlatnu rukavicu osvojila Danijela Perković, članica Teama MI6.
– Prošle godine smo osvojili  ukupno 87 odličja, od čega je  zlatna bila 41 medalja, srebrnih je bilo 27, a brončanih  19. Sve to osvojili smo na  najzahtjevnijim turnirima kao  što su Golden Glove u Italiji,  Ikken Cup u Bugarskoj, Sarajevo Open u Bosni i Hercegovini, Deutschland pokal  u Njemačkoj, BiH Open u  Bosni i Hercegovini, Szeged  Open u Mađarskoj, Czech  Open u Češkoj te Slovenia  Open. Nakon povratka iz  Italije u veljači nas  očekuje Sarajevo Open i  nakon toga niz jakih  turnira – rezimira Elvis  Nakić, predsjednik Kluba.
U Benkovcu i Polači  su posebno ponosni i na  održavanje Ljetnog  kampa, koji je prošle  godine okupio oko 100  mladih športaša iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije,  Češke, Slovačke, Bugarske, Ukrajine, Rusije,  Izraela i Libije. Peti  Ljetni kamp održat će se  i ove godine od 24.  srpnja do 4. kolovoza.  Za vrijeme održavanja  ovogodišnjeg kampa za  31. srpnja najavljena je  profesionalna borilačka  priredba pod nazivom  “Da se nikad ne zaboravi  – zlatni pojas Miro Barišić 2011.” Pred početak  sezone Team MI6 je potpisao sponzorski ugovor  s Jadranskim osiguranjem koji je članovima  kluba osigurao niz povoljnosti.