Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Zrilić: Županija je javno pozvala sve zapovjednike

Autor: Ivana Burica

23.01.2013. 23:00
Zrilić: Županija je javno pozvala sve zapovjednike

Foto: Zvonko KUCELIN



Županija je javno pozvala sve zapovjednike koji su sudjelovali u akciji Maslenica, a generala Markača pozvala je Udruga specijalne policije i Općina Posedarje. Očito da je ovdje došlo do tehničkog nesporazuma zbog čega nam je žao, rekao je župan


Župan Stipe Zrilić osvrnuo se i na aferu oko (ne)pozivanja generala Mladena Markača na proslavu 20. obljetnice VRA Maslenica.
Župan je istaknuo da je general Markač na obilježavanje akcije Maslenica pozvan i to s čak tri strane.
– Županija je javno pozvala sve zapovjednike koji su sudjelovali u akciji Maslenica, a generala Markača pozvala je i Udruga specijalne policije i Općina Posedarje. Očito da je ovdje došlo do tehničkog nesporazuma zbog čega nam je žao. Nije nam bila namjera na proslavu ne pozvati bilo koga, a posebno ne generala Markača koji nam je drag čovjek i drag gost, rekao je župan Zrilić koji je istaknuo da je iznimno zadovoljan obilježavanjem VRA Maslenica.
– Smatram da ova obljetnica nije nikad ljepše obilježena te na tomu zahvaljujem svima koji su sudjelovali u organizaciji proslave. Posebno zahvaljujem Glavnom stožeru HV-a i generalu Mladenu Fuzulu bez čije podrške ne bismo imali ovako kvalitetan program, rekao je Stipe Zrilić.