Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

NK ZADAR Uskok po rasporedu u subotu na Stanovima

24.01.2019. 18:00
NK ZADAR Uskok po  rasporedu u  subotu na  Stanovima


Kiša koja već tri dana uzastopce pada u Krševanovom gradu  uvelike otežava pripreme Nogometnog kluba Zadar.  Pripremna utakmica između nogometaša Zadra i Primorca iz Biograda, koja se trebala odigrati jučer na igralištu Kazimir i Silvio, odgođena je zbog loših vremenskih uvjeta.
– Nažalost, kiša koja pada posljednjih dana previše je natopila travnjak  pa smo bili primorani odgoditi ovaj susret, ali vjerujemo da ćemo se s  našim sportskim prijateljima iz Biograda uskoro ponovno sastati i odigrati utakmicu – kazao je Roman Morović, voditelj odnosa s javnošću NK  Zadra.
Prvu pripremnu utakmicu Zadrani bi, dopuste li vremenske prilike,  trebali odigrati u subotu na domaćem terenu protiv Uskoka iz Klisa.  Jučer su izabranici Miroslava Karoglana zbog odgode dvoboja u Biogradu na umjetnoj travi Arbanasa na Stanovima odigrali jednu "zamjensku"  utakmicu podijeljeni u dvije momčadi. Ono što valja naglasiti je da se  pripremama priključio i Vlatko Blažević, dok se dolazak Antonija Repića  očekuje ovih dana. Treninzima momčadi sa Stanova ovaj tjedan priključila su se i dva dobro poznata lica, vezni igrač Domagoj Muić i lijevi  bočni Ivan Anton Vasilj, a moguć je i povratak stopera Frane Ikića. Sva  trojica ponikla su na Stanovima i ostavila su pečat svojim nastupima za  seniorsku momčad Zadra. Njihov eventualni povratak u matični klub  puno bi značio s aspekta pojačanja i ne treba sumnjati da bi s njima Zadar na proljeće bio jači i kvalitetniji.