VEČERAS U BAKMAZ CENTRU Izvlačenje sretnih dobitnika nagradne igre "Tradicionalno za dar"

Slika korisnika mkvanja
Na Novom Bokanjacu
Danas izvlačenje sretnih dobitnika najnovije nagradne igre Narodnog trgovačkog lanca Bakmaz - "Tradicionalno za dar"

Večeras će se s početkom u 18:30 sati u Bakmaz centru u  Novom Bokanjacu održati izvlačenje sretnih dobitnika najnovije nagradne igre Narodnog trgovačkog lanca Bakmaz - "Tradicionalno za dar".

Program završnice spomenute nagradne igre, koja je startala 22. listopada prošle godine i trajala do 20. siječnja ove, uključivat će nastup  grupe Rockatansky, a za sve prisutne Bakmaz je i ovaj put, što je dugogodišnja tradicija, pripremio i degustaciju jela i pića svojih partnera. 

Glavna nagrada je osobni automobil Opel Grandland X, a nagradni  fond od 50 nagrada uključuje i brojne druge atraktivne poklone poput  televizora, laptopa, namještaja, poklon bonova na VISA kartici kao i niz  drugih artikala. Kompletan fond nagrada iznosi 220 tisuća kuna, za  sudjelovanje je trebalo napraviti kupovinu od svega 50 kuna za jedan  kupon.

 U centar je pristiglo preko pola milijuna kupona, a sretne će dobitnike izvlačiti, kao i obično, djeca.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)

Komentari

Slika korisnika SOFIJA ROSA
Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com