Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Prva brucošijada

Autor: Jelica Farkaš

23.02.2009. 23:00
Prva brucošijada

Foto: Jelica FARKAŠ



Prva generacija studenata ove Visoke škole broji 47 studenata iz Biograda i okolnih mjesta. Domaćini skupa na kojem su se studenti i profesori mogli bolje upoznati bili su gradonačelnik Knez i dogradonačelnik Šangulin
Prva brucošijada u Biogradu održana je proteklih dana u prostorijama hotela Alba Maris. Naime, tom su se prigodom okupili studenti prve godine Visoke škole za poslovanje i upravljanje Baltazar Adam Krčelić iz Zaprešića, dislocirani studij u Biogradu na Moru te zajedno s profesorima i gradskim čelnicima obilježili početak ove značajne suradnje na obrazovnom planu.
Prva generacija studenata ove Visoke škole broji 47 studenata i to iz Biograda i okolnih mjesta, a nastava i prvi ispiti već su u punom zamahu. Ovom skupu na kojem su se studenti i profesori mogli bolje upoznati, nazočili su Vinko Morović, predsjednik Upravnog vijeća škole i viši predavač zatim Nikola Skledar, dekan i redoviti profesor te Savo Vojnović, prodekan, izvanredni profesor i voditelj dislociranog studija u Biogradu. Domaćini su im bili biogradski gradonačelnik Ivan Knez i dogradonačelnik Tonći Šangulin te studenti prve godine spomenutog studija. U prigodnim zdravicama koje su izmijenili predstavnici Visoke škole, domaćini kao i predstavnik studenata moglo se isčitati obostrano zadovoljstvom početkom rada ovog studija u Biogradu koji omogućava studiranje uz rad. Ovom prilikom profesori su predstavili studentima sve profesore visoke škole koji će im u narednim višim godinama studija također biti predavači, a uz bogati švedski stol i živu glazbu, svi su se opustili i dobro zabavili.