Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

U Pevecu posao za 60 ljudi

Autor: Anamarija Bilan

23.02.2010. 23:00
U Pevecu posao za 60 ljudi

Foto: Vedran SITNICA



Budući da se centar u Splitu najvjerojatnije neće otvoriti, radnici su otišli tamo i pakiraju robu koju će potom prodavati u Zadru, kaže Uranija
Prodajni centar Pevec kod gradskog groblja trebao bi otvoriti vrata kupcima početkom ožujka. Naime, iako je bilo najavljivano da će se prodajni centar otvoriti već sredinom veljače, otvaranje je odgođeno zbog toga što je velik broj radnika u Splitu gdje iz splitskog centra pakiraju i preuzimaju robu koju će potom dovesti u zadarski centar.
– Budući da se centar u Splitu najvjerojatnije neće otvoriti, radnici su otišli tamo i pakiraju robu koju će potom prodavati u Zadru. Osim robe iz Splita i dobvaljači bi trebali poslati novu robu koja će obogatiti asortiman, rekao je Vedran Uranija, pravni zatupnik SSSH i istaknuo kako će u prodajnom centru kod groblja posao naći 50 do 60 ljudi.
Uranija je istaknuo kako će prodajni centar Pevec kod groblja s radom krenuti od pozitivne nule, odnosno s novim računom i pod upravom stečajnog upravitelja, što znači da će raditi zasebno od tvrtke Pevec koja je u stečaju.
Dodao je kako Pevecov salon namještaja, u neposrednoj blizini “dvije pumpe”, radi izvrsno te da su već vratili stare kupce. Također radnicima bi u ožujku trebale biti isplaćene tri zaostale plaće i otpremnine.