Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Ava ne propušta priliku da stane pred objektiv

23.02.2012. 23:00
Ava ne propušta priliku da stane pred objektiv


Ava Karabatić ne propušta nijednu priliku da stane pred objektiv kamere. Trogir, Split, Zagreb, Kostarika – njoj je svejedno!


Izolirani od svega, pa i od primjerice spoznaje da su se u međuvremenu srpski filmovi umalo pa počeli prevoditi na hrvatski, natjecatelji “reality showa”, Survivor RTL Televizije i srpske Prve TV, na obalama Kostarike brinu svoje neke brige. Njih 18, regrutirani iz cijele regije pa podijeljeni u dva tima odnosno plemena, isprva, kako se saznaje iz izvora bliskih produkciji, ni vatru bez upaljača nije znalo zapaliti. No, s vremenom ide to, navodno, na bolje.
Ekipi se pridružila i zadarska starleta Ava Karabatić koja je napravila pravu dramu već u avionu za Kostariku. Već na putu za tu egzotičnu zemlju za oko joj je zapeo jedan od putnika te ga je počela zavoditi. Kad nije dobila pažnju, Ava se iznervirala te je imala pravi ispad, zbog čega su se morali umiješati ljudi iz produkcije koji su je morali smirivati. Ava nije mogla suspregnuti bijes jer je suputnik u avionu odolio njezinom šarmu. Zadarska starleta, kažu izvori sa snimanja, ni na terenu nije iznevjerila. U sred tog kaosa tako naša Ava Karabatić ne propušta nijednu prigodu da se nađe pred objektivom kamere. Trogir, Split, Zagreb, Kostarika – njoj svejedno!
U prvi plan što po sposobnostima, što po dobroj volji, iskočilo je dvoje natjecatelja za koje do jučer javnost ni znala nije da su na obalama Kostarike – Martina Vrbos i Sebastian Fleiss!
Martina Vrbos, kazuju pouzdani izvori, i na otoku, pritisnuta svakodnevnom brigom za održavanje života na kakvoj-takvoj razini, radi ono što i inače najbolje radi. Ona, saznajemo, pjeva, ona uveseljava članove svoga tima, ona diže atmosferu čak i onda kada nervozni želudac odbija primiti bananu, makar gladan bio, jer mu je dosadio taj jedan te isti meni. Sebastian Fleiss, brat naše poznate skijašice Nike Fleiss, je, međutim, pravo iznenađenje. On se, kako bi to kazao kakav stručni komentator, pokazao kao pravi avanturist s izraženim motivacijskim sposobnostima. On je onaj kojem nije do novca i slave, već do sudjelovanja u showu. Valjda je i stoga Sebastian taj koji je, usprkos svemu i još uvijek, sa svima u korektnim odnosima. Izvori bliski produkciji tu ne staju, već vele kako se na terenu Sebastian pokazao kao pravi sportaš, inače snowboarder, izrazita natjecateljskog duha, onaj koji je džentlmen kada je potreba, a hrabar kad to zahtijeva situacija. On ne ulazi previše u konflikte. Njega se poštuje.