Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Turisthotelov kamp Zaton najbolji u Hrvatskoj!

23.02.2014. 23:00
Turisthotelov kamp Zaton najbolji u Hrvatskoj!


Autokamp u turističkom naselju Zaton tvrtke Turisthotel najbolji je kamp u Hrvatskoj po ocjeni Njemačkog kamping kluba.
Autokamp Zaton jedan je od svega pet nagrađenih kampova u pojedinim zemljama koje pokriva interes Njemačkog kamping kluba (Deutscher Camping Club -DCC), krovnog njemačkog kamping udruženja.
Nagrada Turisthotelovom Zatonu uručena je na sajmu u Essenu, a preuzeli su je šef recepcije Mario Dundović i Andrea Olić iz marketing službe. Naziv nagrade je Europa-Preis. S njima je bio i Petar Perković, predstavnik tvrtke IGL – Werbedienst iz Salzburga za Hrvatsku.
Na sajmu u Essenu  uz godišnji sajam putovanja s naglaskom na kamping, kojem su generalni pokrovitelj, dodjeljuju godišnje nagrade za kampove. Nagrade dodjeljuju za maksimalno pet do šest kampova, odnosno samo za po jedan kamp u svakoj od zemalja, a koji ocjenjuju predvodnikom izvrsnosti.
Imaju značajnu ulogu u njemačkom kamping svijetu kao i najvećim okupljanjima kampista na sajmovima u Stuttgartu kao i Dusseldorfu. Okupljaju danas 22 državne udruge iz njemačkih saveznih država, odnosno 202 udruženja iz gradova i područja Njemačke. U upravi Turisthotela primili su priznanje s velikom radošću, makar nenajavljeno i iznenađeni. Nagrade su preuzeli Dundović i Olićka koji su svoju ponudu kampinga predstavili publici na sajmu u Essenu.