Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Blatnjak: Nismo zadovoljni bodom

24.02.2018. 20:05
Blatnjak: Nismo zadovoljni bodom


JUNAK 2
PRIMORAC (B) 2
SINJ – Gradski stadion. Gledatelja: 200. Sudac: Emil Tomašević (Ploče). Pomoćnici: Damir Mladin (Omiš), Ante Proso (Gata). Strijelci: 0:1 Bubnjar (27'), 1:1 Mornar (41'), 1:2 Lazarevski (48'), 2:2 Šentija (90').
JUNAK: Labrović, Mornar, Katuša, Bandalo, Vukušić (od 70' Vuleta), Andrić, Ćorić (od 87' Župić), Poljak, Vardić, Botica (od 78' Šentija), Puljić. Trener: Stipe Grčić.
PRIMORAC (B): Rogić, Brzoja, Colić, Marković, Jović, Ferić (od 89' M. Colić), Majić (od 51' Šarić), Lazarevski, Zelić (od 76' P. Colić), Paponja, Bubnjar. Trener: Dragan Blatnjak.
Biograjci su praktično u posljednjoj sekundi ostali bez bodova u Sinju. Nakon gužve pred vratarom Rogićem Šentija je pogodio za konačnih 2:2 i podjelu bodova. Primorac tako nije uspio uzvratiti punom mjerom Junaku za poraz u prvom kolu.
– Ni mi ni domaćini nismo pokazali neku osobitu igru zbog loših uvjeta na travnjaku. Stoga je 2:2 možda i najrealniji rezultat. Međutim, s obzirom na to da smo primili gol nakon vrlo loše obrambene reakcije i to u vjerojatno zadnjem napadu Junaka na utakmica ne možemo biti zadovoljni. U Sinj smo došli pobijediti, a u toj nakani nismo uspjeli – rekao je Dragan Blatnjak, trener Primorca.
Dvoboj je donio obostrano dosta priliku, a prvi koji je takvu situaciju pretvorio u pogodak bio je Bubnjar. U 27. minuti odigrao je dupli pas s Majićem koji je izbacio cijelu zadnju liniju domaćih. Bubnjar je utrčao iza domaćih braniča i pogodio za 0:1. Do poluvremena Sinjani su izjednačili preko Mornara da bi početkom nastavka gosti ponovno poveli. Bubnjar je izveo korner, a Lazarevski bio precizan za 1:2. Junak je potom sve karte bacio u napad gdje je uglavnom igrao na duge lopte na Bandala i Mornara. Izdržali su gosti sve do četvrte minute sudačke nadoknade…
Ostali rezultati 16. kola: Jadran LP – GOŠK Dubrovnik 1:0, Zagora – Kamen 1:0, Imotski – Split 0:3.