Zadar na Stanovima pobijedio Primorac iz Stobreča

Slika korisnika valentinam
Branko Čubrilo kao šilo
Autor: 
Momčad Vjerana Simunića odigrala je dojmljivih 90 minuta kao dobar uvod u najavljeni lov na Drugu ligu
NK Zadar
Bila je to dobra utakmica za domaću momčad

ZADAR 4

PRIMORAC (S) 0

ZADAR - Stadion na Stanovima. Gledatelja: 300. Sutkinja: Jelena Pejković, Pomoćnici: Matej Pavić, Ante Pavlinović (svi Split). Strijelci: 1:0 Čubrilo (5'), 2:0 Torbarina (36'), 3:0 Župan (40'), Čubrilo (71').

ZADAR: K. Jurjević, Pranić, Jerbić, Tokić, Sarić (od 79' Handžić), D. Župan, Anić, Torbarina, Jurić, Petković (od 67' J. Jurjević), Čubrilo. Trener: Vjeran Simunić.

PRIMORAC (S): Šolić, Barać, A. Župan, Kovačević, Bagarić, Boban, Jureškin, Prančević (od 6' Jurjević-Škopinić), Domazet (od 41' Spajić), Ćerdić, Grković (od 78' Goreta). Predstavnik kluba: Dejan Čakić.

Uvjerljivo izdanje Zadrana na početku drugog dijela sezone. Momčad Vjerana Simunića odigrala je dojmljivih 90 minuta kao dobar uvod u najavljeni lov na Drugu ligu. Već nakon pet minuta na semaforu je bilo 1:0. Župan je odlično izveo korner s lijeve strane, a Čubrilo se najbolje snašao u petercu i glavom zabio za 1:0. U 25. minuti Jurić je opasno ubacio iz slobodnjaka, ali vratar Primorca refleksno odbija u korner. Desetak minuta kasnije lopta je drugi put završila u mreži gostiju. Torbarina je iskoristio pogrešku gostujuće obrane, izišao sam pred vratara i pogodio za 2:0. U 40. minuti još jedan gol. Sjajno se Župan snašao nakon još pogreške gostiju i s preko 30 metara s desne strane pogodio za 3:0. Jedan od rijetkih pokušaja Stobrečana vidjeli smo u 59. minuti kada je Karlo Jurjević sigurno obranio Prančevićev pokušaj glavom. Završni rezultat postavio je Čubrilo koji je u 71. minuti postigao drugi pogodak. Jurić je odlično ubacio iz kornera s desne strane, a Čubrilo slično kao kod prvog gola glavom pogodio mrežu. Vrijedi istaknuti i Jurićev pokušaj u 87. minuti kada je sjajno pucao s 20-ak metara i pogodio mrežu. Centimetri su dijelili Zadar od petog gola...

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)