Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

DRAMA NA BOKANJCU Muškarac (39) maltretirao suprugu i kćer, zabarakadirao se u kuću prijeteći da će je dignuti u zrak, pritvoreni on i supruga (35)

24.02.2019. 11:21
DRAMA NA BOKANJCU Muškarac (39) maltretirao suprugu i kćer, zabarakadirao se u kuću prijeteći da će je dignuti u zrak, pritvoreni on i supruga (35)


Na Putu Vrela na Bokanjcu jučer se odvijala prava talačka kriza zbog nasilja u obitelji. Alarmirana je policija, a iz Splita je stigao i specijalac pregovarač. Drama u ovoj obitelji započela je dojavom u 11.30 sati policiji kada je 35-godišnjakinja, u prisustvu svoje maloljetne kćeri, policiji dojavila da imaju problema s 39-godišnjim suprugom i ocem.
Žena je u dojavi kazala kako 39-godišnjak maltretira nju i njihovu maloljetnu kćer, da bi po dolasku policije svoju agresiju neočekivano usmjerila naspram službenih osoba vrijeđajući ih i omalovažavajući ih.
Dolaskom policijskih službenika, 39-godišnjak se zatvorio u kuću te prijetio da će kuću dignuti u zrak. Nakon dugotrajnog pregovaranja s njim, oko 18.55 sati dobrovoljno je izišao iz kuće. Nad njim su izvršena sredstva prisile, uhićen je i priveden u službene prostorije PU zadarske. Tijekom današnjeg dana nad njim se nastavlja kriminalističko istraživanje.
Osim njega, uhićena je i njegova 35-godišnja supruga te je i ona u 18.55 privedena u službene prostorije PU zadarske. Također, i nad njom su izvršena sredstva prisile.
Supružnici su noć proveli u policijskoj postaji, a još uvijek je u tijeku policijski očevid kojim će se utvrditi da li su prijetnje eksplozivom bile utemeljene.