Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Slikarska zabava »Pineli & vino« u sjedištu Zajednice

24.03.2021. 09:10


Zajednica Talijana Zadar započela je suradnju s Art Bottegom pod nazivom »Pineli & vino«.
Riječ je o inicijativi nastaloj u Splitu i Zagrebu koja na inovativan način spaja vino i slikarstvo. U večernjim satima njihovo sjedište, u ulici Borelli 8, otvorit će svoja vrata svima koji se žele okušati u nečem novom. Prostorije Zajednice pretvorit će se u pravu slikarsku oazu za sve one koji si žele dati umjetničkog oduška i degustirati odlična lokalna vina.
– Ponosni smo što imamo priliku ponuditi našem prekrasnom gradu Zadru nešto posve novo pod vodstvom iskusnog tima, poručuju iz Zajednice.
Radionice će se održavati u večernjem terminu svakog petka i subote počevši od 1. travnja 2021.
Pineli & Vino je slikarska zabava koja ne zahtijeva prethodno iskustvo u slikanju. Probudite dijete u sebi i uživajte u lijepoj, nadasve opuštenoj večeri. Za vas smo omogućili svu opremu, materijale i naravno fino domaće vino, koje možete konzumirati upravo onoliko koliko vi želite, sve je uključeno u cijenu.
– Želite li iskustiti nešto novo? Uopće nemate iskustva u slikanju na platnu? Art Bottega je savršeno mjesto za vas. Naši voditelji provesti će vas korak po korak, do vlastitog remek-djela. Za svaku večer pripremili smo različite teme koje ćete vi ostvariti. Sve što trebate ponijeti je dobra volja i vedar duh, uz neograničeno vino, dobru glazbu i vodstvo, dobra zabava je zagarantirana. Najbolje od svega je što svoj rad na kraju nosite sa sobom, kao uspomenu na jedinstveno iskustvo i zabavu koju ste imali kod nas, pozivaju iz Art Bottege.