Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Martine iz Big Brothera otvorila frizerski salon

Autor: Krešimir Bukvić

23.05.2009. 22:00
Martine iz Big Brothera otvorila frizerski salon

Foto: Sebastian GOVORČIN



Udruživši snage s prijateljicama Sandi Novak i Melitom Tomašević, zadarska sudionica posljednjeg Big Brothera, Martine Thomas u subotu je u Konzumu kod Autobusnog kolodvora otvorila Studio Simpa – frizerski salon, make up salon te agenciju za organizaciju svih vrsta događaja. Najpoznatija zadarska stanovnica popularnog “reality showa”, otvaranjem ovog studija okreće novu stranicu u životu, nastojeći ostaviti daleko iza sebe sve traume koje je proživjela nedavno i više se nego burno razilazeći sa suprugom Fabriziom.
O njenom skoku kroz prozor obiteljske kuće, ne bi li izbjegla maltretiranje, i završetku u bolnici polomljene noge, dosta toga je napisano. Martine nije krila informacije od medija, pričajući otvoreno o razlozima koji su je potakli na gorak čin, pobudivši ogromno zanimanje cijele Hrvatske za svoj slučaj. Danas, vidno bolje, svježa i prekrasna, doduše sa štakom u ruci, podsjetnikom na nemile događaje, Martine nas je s velikim osmjehom dočekala ispred studija.
Studio Simpa bi trebao ujediniti znanje i iskustvo tri spomenute vlasnice, nudeći Zadranima novu lokaciju za njihovu ljepotu i potrebe organizacije raznoraznih događanja. Sandi Novak “pokriva” organizaciju vjenčanja, krizmi, pričesti i svih ostalih događaja, sumirajući svoje bogato životno iskustvo, tesano dugo vremena i u New Yorku. Živeći dugo u “velikoj jabuci” Sandi je u najpoznatijoj svjetskoj metropoli imala prilike naučiti kako organizirati primjeren “event”, događanje koje će zauvijek ostati u sjećanju njenih klijenata. Kako nam je istakla, njen će studio surađivati s najboljim gradskim fotografima i svim ostalim vrhunskim profesionalcima, ne odstupajući ni milimetra od samo najboljeg za svoje klijente. Dodaje kako uskoro namjerava pokrenuti i web stranicu koja će pratiti modnu ponudu Zadra, nuditi će korisnicima informacije gdje i što kupiti u gradu.
Samo najbolje deviza je i Martine. I ona je karijeru gradila u New Yorku, radeći s najboljim svjetskim make up stručnjacima, nastavivši u istom smjeru i u Hrvatskoj, gdje već neko vrijeme surađuje s brojnim časopisima, tvrtkama i pojedincima. Njen make up krasi jednostavnost, nenametljiva finoća izrade, na čemu su joj zahvalne brojne dame. Otvaranjem Studia Simpa njihov će broj svakako biti mnogo veći. Dakako, dobar “stayling” uključuje i dobru frizuru za što će se pobrinuti Melita, frizerka s dugogodišnjim iskustvom u Zagrebu i Zadru. Koristeći kvalitetne Schwarzkopf proizvode profesionalne linije, Melita će, kako nam je priznala, i dalje spajati nespojivo, spajati slojeve kose u dijelovima svojih klijentica, radeći i sve ostale danas tražene frizure za žene i muškarce.
Na otvaranje studija došli su, među ostalima, i Martineini “kompanjoni” iz Big Brothera Krešo Duvančić, Ivan Mitrović i Tomislav Kušćević, dobro se zabavljajući na prigodnom domjenku koji je primjereno obilježio početak rada još jedne adrese ljepote u gradu.