Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Zadarski navijači Vukovaru

Autor: Teuta Babajko Jamičić

23.05.2009. 22:00
Zadarski navijači Vukovaru

Foto: Adam VIDAS



Pripadnici “Tornada Zadar” ističu da je subotnja akcija bila iznimno uspješna jer se odazvao velik broj Zadrana. Shodno tome, zadarski navijači za sljedeću subotu, 30. svibnja, najavljuju još jednu ovakvu prigodnu prodaju majica na Narodnom trgu


“Tornado Zadar” u sklopu humanitarne akcije “Hrvatski navijači Vukovaru”, u kojoj sudjeluju sve hrvatske navijačke skupine, organizirao je prigodnu prodaju majica na Narodnom trgu. U prodaji majica, koje stoje 100 kuna, zadarskim navijačima u subotu na Narodnom trgu, pridružili su se i nogometaši NK Zadar.
Podsjetimo, humanitarnu akciju pod nazivom “Hrvatski navijači Vukovaru” za pomoć vukovarskoj Udruzi Sv. Vinko, pokrenula je Koordinacija navijačkih udruga. Udruga Sv. Vinko bavi se humanitarnom djelatnošću u Vukovaru, a brine se o starima, bolesnima, siromašnima te obiteljima s više članova.
Što se tiče subotnje akcije na Narodnom trgu, pripadnici “Tornada Zadar” ističu, bila je iznimno uspješna jer se odazvao veliki broj Zadrana. Shodno tome, zadarski navijači za sljedeću subotu, 30. svibnja, najavljuju još jednu ovakvu prigodnu prodaju majica na Narodnom trgu.
Humanitarna akcija “Hrvatski navijači Vukovaru” za pomoć vukovarskoj Udruzi Sv. Vinko, koju je Koordinacija navijačkih udruga pokrenula sredinom mjeseca travnja, trajat će do 6. lipnja ove godine. U međuvremenu, majice po cijeni od 100 kuna, prodavat će se preko svih hrvatskih navijačkih udruga. Humanitarna akcija “Hrvatski navijači Vukovaru” završit će, 6. lipnja ove godine, predajom prikupljenih novčanih sredstava vukovarskoj Udruzi Sv. Vinko i mimohodom hrvatskih navijača u Vukovaru. Nakon mimohoda u Vukovaru, hrvatski navijači uputit će se u Zagreb, odnosno u Maksimir, na nogometnu utakmicu Hrvatske i Ukrajine, gdje će zajedničkim snagama bodriti hrvatske reprezentativce.