Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Papaya oduševila Veliku Britaniju

23.05.2011. 22:00
Papaya oduševila Veliku Britaniju


Novaljski klub Papaya predstavljen je u Londonu. Svjetski celebityi oduševljeni glazbenim gostovanjima u klubu.


Novaljski klub Papaya predstavljen je u Velikoj Britaniji. Promocija Papaye veliki je iskorak za hrvatsku turističku ponudu u svijetu, a dokazao je to i iznimno velik interes britanskih medija koji su prisustvovali druženju u londosnkom klubu CherryJam. PAPAYA DREAM 2011. programski je najsadržajnija ljetna sezona Papaye koja započinje 17. lipnja.
«Predstavljanje Papaye na jednom od najznačajnih svjetskih turističkih tržišta veliki je korak kako za sam klub tako i za promociju Hrvatske kao poželjne ljetne destinacije koja nudi najkvalitetnije glazbene i zabavne programe u svijetu. Veliki interes medija u Velikoj Britaniji pokazatelj je kako su klub Papaya i otok Pag prepoznati kao vrhunska lifestyle destinacija koja bi vrlo skoro mogla postati najpoželjnije ljetno odredište u svijetu.» izjavio je Simon Marlin iz britanskog dua Shapeshifters.
32. klub svijeta, prema nedavnom izboru svjetski prizantog glazbenog magazina TOP DJ MAG, ovog ljeta u dva i pol mjeseca nudi deset Festivala na kojima se očekuje više od milijun posjetitelja. Prvi ljetni Festival započinje 25. lipnja a posljednji završava 30. kolovoza 2011. U dva ljetna mjeseca u klubu Papaya gostuju najbolji DJ-i svijeta kao što su Armin Van Buuren, FatboySlim, Tiesto, Paul Van Dyk, Sven Vath, Freemasons, Swedish House Mafia, i brojni drugi.
Londonsko predstavljanje Papaye privuklo je i brojne osobe iz društvenog života Londona i Hrvatske poput nogometaša Totenhama Vedrana Čorluke, britanskog glumca i sina nogometne legende Georga Besta – Columa, predsjednika uprave Ingre Igora Opernheima, The Shapeshfters-a, Freemasons-a i dr. Program i sadržaj kluba prepoznali su i brojni svjetski mediji koji su posljednjih godina izvještavali o Papayi poput britanskog BBC-a, američkog CNN-a, MTV-a, Dj Mag-a, Daily Star-a, The Sun-a, i brojni drugi svjetski i regionalni mediji. Preko 30 turističkih agencija iz cijelog svijeta sa kojima Papaya i Novalja surađuju najavljuju spektukularne brojke posjeta tijekom čitave sezone.