Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Posebne pohvale primilo 14 učenika

23.05.2011. 22:00
Posebne pohvale primilo 14 učenika


S obzirom da se bliži završetak još jedne školske godine vrijeme je da zbrojimo sve rezultate, da se prisjetimo brojnih događaja na kojima smo sudjelovali i svih naših učenika i profesora koji su svojim radom ostvarili brojne dobrobiti za sebe i svoju školu, istaknula je Marjana Bakmaz


Svečana podjela zahvalnica i nagrada najboljim učenicima u školskoj godini 2010./2011. upriličena je jučer u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna. Riječ je o svojevrsnoj zahvali svim učenicima koji su se tijekom ove školske godine posebno istakli svojim zalaganjem, vladanjem i uspjesima na natjecanjima.
Kako je istaknula ravnateljica škole Marjana Bakmaz, s obzirom da je riječ o uistinu posebnoj školi, koja se konstantno ističe sudjelovanjima na brojnim natjecanjima i smotrama, kao i organizacijom raznih izložbi, teško je bilo izdvojiti najuspješnije učenike. No, Povjerenstvo za odabir je na prijedlog razrednika odlučilo posebno pohvaliti četrnaest učenika, kojima su na jučerašnjoj svečanosti uručene posebne zahvale, a to su Lucija Bratović, učenica 4.c razreda, Karmen Bačkov, učenica 4.c razreda, Santana Sikirić, učenica 4.c razreda, Ana Marija Jurišić, učenica 4.c razreda, Marta Stražičić, učenica 2.c razreda, Kristina Colić, učenica 3.c razreda, Paula Rosan, učenica 3.c razreda, Damira Piližota, učenica 4.d razreda, Krešimir Marov, učenik 4.c razreda, Kristina Sabljak, učenica 4.c razreda, Antea Travica, učenica 4.c razreda, Bernarda Đurić, učenica 2.c razreda, Marija Zrilić, učenica 3.d razreda i Manuela Pauk, učenica 2.d razreda.
– S obzirom da se bliži završetak još jedne školske godine vrijeme je da zbrojimo sve rezultate, da se prisjetimo brojnih događaja na kojima smo sudjelovali i svih naših učenika i profesora koji su svojim radom ostvarili brojne dobrobiti za sebe i svoju školu, istaknula je Bakmaz, pozdravivši okupljene učenike i profesore ove škole koji su se sa zadovoljstvom prisjetili svih onih vrijednih detalja iz proteklog razdoblja i podržali svoje kolege koji su za sve to najzaslužniji.
Ravnateljica je potom najbrojala sve te važne događaje, poput izložbi i natječaja na kojima su učenici postigli važna postignuća, a među kojima je možda najveći uspjeh na državnom natjecanju Dani odjeće, koji je održan u Požegi, a kojeg su se jučer svi zajedno prisjetili putem videozida.
Prvo mjesto na ovom natjecanju osvojila je Lucija Bratović i tako svoju školu u Požegi predstavila u najljepšem svjetlu, a zahvalnice za sudjelovanje na istom natjecanju primile su i Karmen Bačkov i Santana Sikirić. Zahvalnicu za osvojeno prvo mjesto na drugom državnom natjecanju primila je Marta Stražičić, a ravnateljica je posebne čestitke i zahvale uručila i učenici Pauli Rosan, za osvojenu prvu nagradu na ovogodišnjoj Županijskoj smotri “Art dizajn”, na temu “Lica slobode”. Ravnateljica se prisjetila i sudjelovanja na ovogodišnjoj manifestaciji Tradicijska baština u Polači te je i tamošnjim sudionicima uručila zahvalnice. Naposljetku je proglašen i najbolji razred u ovoj školskoj godini, a ovu je laskavu titulu ponio razred 4.c čiji je razrednik Mladen Čatlak. Pohvaljena je i skupina aranžersko-scenografskog dizajna 4.d razreda s profesorom Mijatom Radasom za veliki mozaik Ples koji su izradili na zidu škole, a među pohvaljenim profesorima posebno su se istaknuli Josip Mišulić i Sandra Bačić, čiji su učenici osvojili prva mjesta na spomenutim državnim natjecanjima.