Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Pet odličja za Team MI6

23.05.2012. 22:00
Pet odličja za Team MI6


Na 18. Svjetskom kickboxing kupu održanom u mađarskom Szegedu nastupili su i članovi Teama MI6 u kojem su natjecatelji iz Benkovca i Polače. Riječ je o jedinim hrvatskim predstavnicima na turniru na kojem je bilo 953 natjecatelja iz 26 država. Mješovita ekipa Team MI6 imala je nastupe u semi i light kontaktu te low kicku. Anđela Bobanović (+63 kg) u light kontakt osvojila je zlatnu medalju dok je Karla Bobanović (+46 kg) u semi kontaktu bila druga. Muškarci su osvojili tri brončane medalje, Nikola Perković (+56 kg) i Bruno Mikulić u semi kontaktu te Zoran Krpan (+91 kg) u low kicku.
– Ovogodišnje izdanje Svjetskog kupa bilo je upečatljivo po velikom interesu natjecatelja za tvrde opcije, njih čak 503, među kojima se ističu države inače poznate po tvrdoj ruskoj školi (Bjelorusija, Rusija i Srbija), zbog čega je osvojena bronca našeg Zorana Krpana itekako važna- smatra Elvis Nakić, trener.
Svjetskim kupom u Szegedu za Team MI6 završava prvi dio sezone u kojem je na različitim natjecanjim osvojeno 71 odličje, 39 zlatnih, 17 srebrnih i 15 brončanih. Istziču se dvije titule državnih prvaka, tri viceprvaka, osvajača Hrvatskog kupa te pobjednice Svjetskog kupa. Članove Team MI6 vrlo skoro očekuje druženje sa svojim kolegama iz Europe u 6. Međunarodnom ljetnom kampu kada se očekuje oko 120 sportaša, najviše iz Mađarske, Slovačke i Izraela.