Nisu se ni vjenčali, a već film

Slika korisnika valentinam
TV SVEKRVA
Hina

ZAŠTO MOMCI U HRVATSKOJ OSTAJU TAKO DUGO UZ MAMINE SKUTE?

Zoran Šprajc, koji je inače vrlo interesantan, prošle se srijede u svome Direktu RTL pozabavio momcima koji predugo ostaju uz maminu kuhinju. Sve je to bilo korektno prikazano, a onda je krenula anketa po ulicama Zagreba. E, hebi ga... bolje da nije. U stvari, sve je bilo dobro dok na red nisu došle dvije glupače da ih tako nazovem. Te one ne bi mogle biti s takvim papcima te to što je on još s mamom – to nije normalno te ako ja mogu s 23 biti samostalna može i on s 32... Može, može, draga moja samostalna pametnice. Pitanje je također koliko su se čiji roditelji nakrali, koliko tko ima veza i poznanstava, što rodijačkih što političkih, a da one treće i ne spominjemo. S druge strane tu je i druga „"biserka". Ta nam je otkrila tajnu da je ona samostalna još od svoje 13. (Da! Trinaeste!) godine. S 13 godina se odselila od roditelja i živjela samostalno?! E svaka čast. Zamišljam sebe kako 13-godišnju kćerku ispraćam na kućni prag s jednim zavežljajem. Ma koga ona to... A bolje da i ne spominjem onoga momka koji je rekao da bi rado bio samostalan, ali da već godinama ne uspijeva naći posao. Dakako. Nije on pametan kao one dvije.

p.s. a bila je i jedna jako pametna bab.. pardon, gospođa. Ona za sve okrivljuje roditelje koji nisu dobro odgojili svoju djecu pa zato nisu samostalni i još žive s njima. Naravno da ih nisu dobro odgojili. Zna se kako treba odgajati djecu da bi u današnje vrijeme uspjela u životu. Ali, bolje da ja o tome ne govorim. Ima dovoljno dušebrižnika koji su puni savjeta kao salpa gov... Što sam ono htio reći?

BAJAGA KOD ŠPRAJCA

Kod Šprajca je prošli tjedan gostovao jedan pjevač kojega zovu Bajaga. Pričao je tiho i konkretno neke stvari koje me nisu baš interesirale jer su mi već poznate, ali sam ipak poslušao, dok još mogu, jer vjerujem da će za koju godinu čak i u informativnim emisijama slobodno i nekažnjeno gostovati razne Seke, Cece i Cace, a o Mitrima, Kninđama i Minđama da i ne govorimo, a pogotovo da ne govorimo koliko takve spodobe vole i slušaju pojedini naši (čuj mene – „naši“) mladi, nacionalno i „ono drugo“ osviješteni i drčni nadobudni „omladinci“. Onda se sjetim službenog razgovora s tim istim Bajagom koji sam kao mlad novinar (star sto godina) imao davne 2011. i sjetim se one lijepe poslovice „ne treba se bojati tuđe kulture, nego tuđeg primitivizma“, pa se zabrinem što se ovo događa, a vi samo i dalje tolerirajte sramotu da nam se u državi slobodno otvaraju narodnjačke radio postaje dok ovog istog Bajagu ne možete vidjeti ni čuti ni na TV-, a ni na radiju.

PETAK NAVEČER OD 20 DO 0.15h TV PROGRAM O HARIJU I MEGAN. VRATITE NAM BIG BROTHERA!

Jako mrzim slugansko ponašanje, i bezrazložno divljenje nekome ili nečemu, a pogotovo ako taj netko u životu ništa ne radi već je onako sam po sebi poseban. Pogotovo mrzim kada se netko identificira s takvima pa je netko odjednom vatreni navijač Barcelone kao da se rodio u Kataloniji, ili je pak opsjednut vjenčanjem engleskog princa kao da mu je rod najrođeniji. U svakom slučaju, vjenčanje između ovo dvoje se približava i sada se na televizijama samo o tome govori, a najdalje je otišla RTL tv koja bi slobodno mogla promijeniti ime u „BBBC“ (Balkanski bibisi). Njihov cijeli večernji program bazira na ovom događaju. Prvo u četvrtak ispune udarni termin s dokumentarcima o mladom paru i njihovom vjenčanju, da bi cijelu petkovnu večer emitirali film pod nazivom „Harry i Meghan: kraljevsko vjenčanje“.

Zamislite perverzije. Ovi se još nisu ni vjenčali, a već je snimljen film o tom događaju. Film traje dva sata, a onda odmah ide i dokumentarac „Meghan Markle američka princeza“ koji isto tako traje oko dva sata. Sve u svemu, nešto preko četiri sata samo o njima dvoje i njihovom vjenčanju. Pa ne bi da smo bili njihova kolonija par stotina godina. Koji je vrag tim ljudima? U domaćem pak dokumentarcu saznajemo kako „kraljevsko vjenčanje nije samo osobita prigoda za naciju već i veliki događaj za stanovništvo“... Ma što ovi melju? Kakva prigoda za naciju?“ Kakav „veliki događaj za stanovništvo?“ A onda se pojavio i neizbježni stilist (e samo si nam ti još falio) koji nam je melodičnim glasom nešto objašnjavao. Ali, nije stigao ništa objasniti jer sam ja već razbijao televizor uz urlike: „Ajte kvragu i vi i veliki događaj!!! Vratite nam Big brother!!!“

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (5 glasova)